• 瀏覽: 15,192
  • 回覆: 123
+9

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 05:38 PM 發表
最好當然係祖國人人叫救命係得佢話冇事
不過有幾多係真就要考你邏輯思維
6億人月入一千元。

個個揸住個兜 

怕什麽學大佬,
大量印錢印錢再印錢!

英國手足食風飽

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-2-13 05:25 PM 發表
英國真係慘豬豬囉,不過唔打緊,有民主自由,唔食飯都唔會肚餓。

外國傳媒報道,英國成為今年受疫情嚴重打擊的國家之一,該國預算責任辦公室預測,今年國內生產總值(GDP)料勁縮11.3%,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20201125/photo/bkn-20201125224256952-1125_00842_001_01b.jpg?20201125224304
肯定報細數

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-2-13 05:43 PM 發表

有邊個會估到祖國可以咁快搞掂疫情,仲可以周圍出口疫苗搞到天下歸心,邏輯思維解釋唔到,唯有酸酸咁話係假囉
👍👍👍呢啲先至係正常人講嘢,有正常思考能力😂😂😂

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2021-2-13 05:29 PM 發表
滅國
咁又唔會滅國,最多分開四舊

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-2-13 05:25 PM 發表
英國真係慘豬豬囉,不過唔打緊,有民主自由,唔食飯都唔會肚餓。

外國傳媒報道,英國成為今年受疫情嚴重打擊的國家之一,該國預算責任辦公室預測,今年國內生產總值(GDP)料勁縮11.3%,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20201125/photo/bkn-20201125224256952-1125_00842_001_01b.jpg?20201125224304
唔怪之曱甴咁愛英國,咁快就可達成攬炒理念,希望快啲向20%進發,主子真叻叻。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-13 05:42 PM 發表
就算英國變得再差,一部分香港人仍然堅定不移視英國為「祖國」。
去陰國扶貧?

未算, 英狗多了一羣黃畜曱甴仲有排慘!

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-2-13 08:39 PM 發表

唔使驚,鄉港有200幻過緊嚟支持,俾啲耐性

唔去就笨

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2021-2-13 06:22 PM 發表
收留埋黃屍曱甴更加速死亡
我等緊曱甴火燒大笨鐘,私了英女皇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]