• 瀏覽: 26,606
  • 回覆: 5
  • 追帖: 1
+7
希臘全國公立醫院職工聯會周四(11日)證實,一名在科孚島醫院工作的42歲女護士日前注射第二劑新冠病毒疫苗後,罹患「格林巴

又係fake news!
美國+德國兩大藥廠做嘅廢水[呢度又名服必喪], 報告又登咗醫學期刊就一定無問題啦[香港磚家用呢個標準]!
問題係病人自己: 都話自身免疫系統遍毛病就梗係要食自己啦!
一句講晒西洋嘢必屬好嘢! 打咗長命百歲唔死唔病! 黃人,磚家,正苦官員一定要打佢地!
放心打廢水/服必喪/呃你屍髒都一定無問題!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210212/bkn-20210212130832507-0212_00992_001.html

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 11:12 AM 發表
外國人透明度最高,有事一定比人知,大陸就掉轉,一世都唔會比你知道發生乜事,簡單講死了都唔知點死
你真係好英明!
樓主諗緊大陸打死打壞無人知有可能, 中東油王, 日本有錢佬同歐洲人都同佢一齊做戲隱瞞?

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 11:23 AM 發表

政治戲法洗乜認真,最後打入身體係乜根本冇人知
算把啦

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 11:25 AM 發表

我講事實又唔滿意
美國又無政治成分?

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 11:29 AM 發表

人地西方國家會張好壞數據比晒大家睇,最後打唔打你決定,大陸就唔會比真實數據你睇,分別就係咁
廢水自己做測試自己寫報告, 中國就由外國做測試同寫報告! 邊個公開透明呀?
廢水老細自己都未打喎! 點解嘅?

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 11:40 AM 發表

你仲笑人
人地疫苗救全球,大陸貨完全不透明,你仲笑人
睇得美國電影太多, 美國殺人就多救人就少, 中東/越南/阿富汗殺人無數! 救人? shit!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]