• 瀏覽: 26,576
  • 回覆: 292
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 11:12 AM 發表
外國人透明度最高,有事一定比人知,大陸就掉轉,一世都唔會比你知道發生乜事,簡單講死了都唔知點死
國藥同科興全世界咁外國打左,正正如你所講,外國咁透明,有冇出過事故,盲的都睇到,係你呢d白痴睇唔到

提示: 違規內容已被屏蔽
找單國産疫苗打死人新聞來睇下先,外國已經打緊,唔係 搵唔到呀

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 11:12 AM 發表
外國人透明度最高,有事一定比人知,大陸就掉轉,一世都唔會比你知道發生乜事,簡單講死了都唔知點死
所以你要多啲打輝瑞疫苗

引用:
原帖由 allgoals 於 2021-2-13 11:39 AM 發表

外國仲洗乜透明?直接殺人就得啦,仲同你偷偷摸摸咩
你睇下澳洲軍人殺平民,真係好透明喎,但係對人命黎講,有意思咩?
文不對題,有乜意思

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 11:40 AM 發表

你仲笑人
人地疫苗救全球,大陸貨完全不透明,你仲笑人
睇得美國電影太多, 美國殺人就多救人就少, 中東/越南/阿富汗殺人無數! 救人? shit!

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-2-13 11:16 AM 發表
香港D專家有乜野評論呀
香港最衰就係有反中反到出晒面既
黃絲"袁國勇"做專家呀!

澳門正苦就醒啦

為接種者買定保險

引用:
原帖由 蕃茄傻仔湯 於 2021-2-13 11:41 AM 發表

國藥同科興全世界咁外國打左,正正如你所講,外國咁透明,有冇出過事故,盲的都睇到,係你呢d白痴睇唔到
正正人地有事會講出來
大陸貨真係乜事都冇還是唔講
心照啦

引用:
原帖由 .愛心大使 於 13/2/2021 11:12 發表
在美國本土就唔會話你在歐洲無得隱藏,媒體一定會爆出來。
看看柒撚普隱藏幾多事??只爆出少量

引用:
原帖由 lclau2011 於 2021-2-13 11:41 AM 發表

DLLM白痴仔,你眼盲心盲死狗奴才。繼續相信外國咩都好,中國咩都假啦!DLLM白痴仔
你心虛

第一批到港可能係輝瑞

班高官應該都會係第一批人接種

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-2-13 11:44 AM 發表

在美國本土就唔會話你在歐洲無得隱藏,媒體一定會爆出來。
看看柒撚普隱藏幾多事??只爆出少量
你都講得出分別,就算少量都叫有人爆,大陸有冇人爆

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 11:44 AM 發表

正正人地有事會講出來
大陸貨真係乜事都冇還是唔講
心照啦
你係咪字都唔識睇?大陸貨而家係你最崇拜的“外國”接種中,咁呢d國家有冇報告出現問題
如果有事都無報,咁就証明天下烏鴉一樣黑
如果無事又無報,咁就証明國產貨有效又無問題
你係唔識字定唔識邏輯?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]