• 瀏覽: 26,538
  • 回覆: 292
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 11:29 AM 發表

人地西方國家會張好壞數據比晒大家睇,最後打唔打你決定,大陸就唔會比真實數據你睇,分別就係咁
廢水自己做測試自己寫報告, 中國就由外國做測試同寫報告! 邊個公開透明呀?
廢水老細自己都未打喎! 點解嘅?

世界應向輝瑞及批佢的死人頭磚家集體賠償

恐怖

引用:
原帖由 skinbanana 於 2021-2-13 11:30 AM 發表

係囉 咁多國家幫大陸造假
造到德法都想試
佢地買唔到咁多貨先焗住買定少量,如果最後大陸肯公開數據咪睇完先作決定,唔掂咪放棄囉

可惜香港專家又扮盲

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-2-13 11:30 AM 發表

唔比你知你又知 ?
遲遲唔肯公報一定有古怪

引用:
原帖由 Lorijin 於 2021-2-13 11:31 AM 發表

白痴, 妖言惑眾, 語無倫次
我用事實同你對話

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-13 11:09 AM 發表
希臘全國公立醫院職工聯會周四(11日)證實,一名在科孚島醫院工作的42歲女護士日前注射第二劑新冠病毒疫苗後,罹患「格林巴

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210212/photo/bkn-20210212130832507-0212_00992_001_01b.jpg?20210212161623

又係fake news!:smile_o02 ...
個別個案不能作準,曱甴繼續搶住打。

引用:
原帖由 c24sasa 於 2021-2-13 11:31 AM 發表

好大陣酸味 活滅技術用左好多年 mrna 新野問題多好正常
呢隻病毒係新野喎,仲係咪咁有信心呀,況且係掂全中國仲洗乜帶口罩呀

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 11:12 AM 發表
外國人透明度最高,有事一定比人知,大陸就掉轉,一世都唔會比你知道發生乜事,簡單講死了都唔知點死
咁你仲唔死去外國住?

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-2-13 11:12 AM 發表
外國人透明度最高,有事一定比人知,大陸就掉轉,一世都唔會比你知道發生乜事,簡單講死了都唔知點死
外國仲洗乜透明?直接殺人就得啦,仲同你偷偷摸摸咩
你睇下澳洲軍人殺平民,真係好透明喎,但係對人命黎講,有意思咩?

引用:
原帖由 skinbanana 於 2021-2-13 11:30 AM 發表

係囉 咁多國家幫大陸造假
造到德法都想試
你唔係想講德法D醫學專家係白痴呀

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-13 11:32 AM 發表

廢水自己做測試自己寫報告, 中國就由外國做測試同寫報告! 邊個公開透明呀?
廢水老細自己都未打喎! 點解嘅?
你仲笑人
人地疫苗救全球,大陸貨完全不透明,你仲笑人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]