• 瀏覽: 1,102
  • 回覆: 12
作為愛國港奸係唔係出嚟示範一下呢?

我的評論:
港奸一直話自己如何愛國,係時候示範一下港奸如何歌頌祖國。

愛國港奸唔好得把死人口先得㗎!

港奸發得帖係唔係應該要親自示幾句呢?

港奸誣衊港府中國全年無休。

1、某些論點是不是指港奸誣衊論點?
2、人家講事實都係人身攻擊港奸?
3、一小撮人不敢做啲咩嘢?
4、你都拉黑咗,點回應?
5、港奸自稱愛國,那麼你更應該說說讚美中國共產黨的話 。
6、讚揚中國共產黨,應由港奸做起咁先有說服力丫嘛。

砍完你幾十刀然后幫你貼一片藥水膠片,這叫愛麼?

港奸近日滇驢技窮,帖子言之無物,左抄右抄之後,所謂評論詞不達意,被人一駁就只能顧左右而言他,可憐又可笑。

港奸技窮就必然㗎啦!

歐陽娜娜上央視唱「我的祖國」都俾港奸抹黑啦!

邊有啲咁仆街嘅禽獸㗎。

港奸成日出埋d謬論膠帖..

一個長期抹黑中國及香港政府既人,竟出帖叫人讚中共

其實要幾無恥,先做得出?
我在香討多年,反共既見唔少,唔要面到咁,只有佢一個

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2021-2-14 02:47 PM 發表

現在很像故意作怪搗蛋的小孩,為的便是引起成年人的關注;前幾年嘗試以智慧老人的身份降臨讓眾網友恭聽他教誨。但智慧不足老是被人打擊,所以現在降低要求,對別人的是誇是駡已不緊要,只要營造出全世界繞著我轉的感覺已滿足了。

所以正常人對這種既誣衊又讚美前後矛盾的行為必會留言批評,也就滿足了他的慾望了。

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2021-2-14 02:47 PM 發表

條仆街萬人插。賤人中嘅極品。
人哋死X夜、油站仔擺明車馬。
死港奸就陰陰陰濕濕。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2021-2-14 04:53 PM 發表

現在很像故意作怪搗蛋的小孩,為的便是引起成年人的關注;前幾年嘗試以智慧老人的身份降臨讓眾網友恭聽他教誨。但智慧不足老是被人打擊,所以現在降低要求,對別人的是誇是駡已不緊要,只要營造出全世界繞著我轉的感覺已滿足了。

所以正常人對這種既誣衊又讚美前後矛盾的行為必會留言批評,也就滿足了他的慾望了。
老人痴呆就有港奸份。
啱啱自己講完都唔記得。
岸九到解咗我鎖以為我唔知,仲要@我求插。
我唔入去係啋佢都有味!
既然港奸@到咪入去插港奸幾嘢囉!
你話港奸係唔係犯賤丫,幾過回合卒之咪又再拉黑我。
仲約定三日後叫我再插佢。
到時如果港奸再@我插佢一定到。

港奸最好就繼續拉黑我。

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-2-14 05:34 PM 發表

老人痴呆就有港奸份。
啱啱自己講完都唔記得。
岸九到解咗我鎖以為我唔知,仲要@我求插。
我唔入去係啋佢都有味!
既然港奸@到咪入去插港奸幾嘢囉!
你話港奸係唔係犯賤丫,幾過回合卒之咪又再拉黑我。
仲約定三日後叫我再插佢。
到時如果港奸再@我插佢一定到。

港奸最好就繼續拉黑我。
師兄火力十足,做主炮手最合適

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]