• 瀏覽: 4,076
  • 回覆: 43
+2
農曆年初一黃大仙祠開放給信眾入場上香祈福,藝人黃夏蕙亦不例外,今日下午她以一身牛魔皇造型現身黃大仙祠。直至下午時間,

今年錯過夏蕙BB每年大除夕在黃大仙祠上注香的場面。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1498258/即時-港聞-維港會-夏蕙BB以牛魔皇造型現身黃大仙祠

黃夏蕙 14年同向太反佔中 19年支持黃絲

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-2-12 03:49 PM 發表
農曆年初一黃大仙祠開放給信眾入場上香祈福,藝人黃夏蕙亦不例外,今日下午她以一身牛魔皇造型現身黃大仙祠。直至下午時間,

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/42d848cd5b707a20aeb516d915a5931e/stheadline/inewsmedia/20210212/share_2021021215410315792.png
娛人娛己,滿滿正能量

引用:
原帖由 達維 於 2021-2-12 03:52 PM 發表

娛人娛己,滿滿正能量
是,香港過去 1 年半,太多負能量。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-2-12 04:02 PM 發表

是,香港過去 1 年半,太多負能量。
老人家唔需要太介懷佢咩立場,也不用推測佢標奇立異有咩居心,少啲猜度,多啲情味,香港就唔駛咁分化。

夏蕙姨永遠給人驚喜。

引用:
原帖由 達維 於 2021-2-12 04:04 PM 發表

老人家唔需要太介懷佢咩立場,也不用推測佢標奇立異有咩居心,少啲猜度,多啲情味,香港就唔駛咁分化。
AGREE!

起碼生活無憂先至有閒情搞呢搞路

可愛的夏蕙姨😄

誅盲辟毛

引用:
原帖由 達維 於 2021-2-12 04:04 PM 發表

全對。包容乃大

好嚇人 😓

已射。

引用:
原帖由 lctj9 於 2021-2-12 04:48 PM 發表
好嚇人 😓
bb後生係有錢佬二奶, 登堂入室, 見埋大婆, 去埋拉頭馬

出慣風頭明星, 幾十年如是, 改唔到

吹佢唔脹

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]