• 瀏覽: 38,382
  • 回覆: 581
  • 追帖: 2
+30
正被警方通緝、流亡英國的前民主黨立法會議員許智峯,以及早前秘密逃往英國倫敦的前香港眾志常委羅冠聰,繼續唱衰香港。許智峯在

佢哋咁做都係想黃絲繼續捐錢養佢哋全家,唔通要佢哋去英國做乞兒咩?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210212/bkn-20210212123400447-0212_00822_001.html

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-12 12:58 PM 發表
點解佢可以咁有吉士咁有型
電視上既漢奸個個都咁得戚

講乜都冇銀用啦,中國有「疫苗外交」!
反觀歐、美,就霸晒d疫苗比自己用,這就是充滿「西方色彩」的所謂「民主與自由」了!

孤立中國?制裁中國?真係發佢個春秋大夢了,幾時返香港自首呀?掟屎的實頭!

白痴佬,根本沒有國家可以制裁及孤立到中國。好心咁大個人不要那麼幼稚。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-12 12:58 PM 發表
狗哥,使唔使驗眼啊,智障當有型

唔講政治立場,抗爭派痴瘋週庭系香港被捕等判刑勉強算系有種,羅湖聰賤人傑走路聲明斷絕家人勉強都算自己承擔有品,呢條狂躁蝦女人有量資過氣民主黨議員,一家大細連老豆都被逼走路,今日重有面走出來真系人間極品

許智峯 我們香港人過農曆新年好開心, 好有節日色彩

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-2-12 01:08 PM 發表
講乜都冇銀用啦,中國有「疫苗外交」!
反觀歐、美,就霸晒d疫苗比自己用,這就是充滿「西方色彩」的所謂「民主與自由」了!

孤立中國?制裁中國?真係發佢個春秋大夢了,幾時返香港自首呀?掟屎的實頭!
條黑暴漢奸應該仲未睇到拜山大叔同習主席通完電話嘅講話

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-2-12 12:55 PM 發表
正被警方通緝、流亡英國的前民主黨立法會議員許智峯,以及早前秘密逃往英國倫敦的前香港眾志常委羅冠聰,繼續唱衰香港。許智峯在

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210212/photo/bkn-20210212123400447-0212_00822_001_01b.jpg?20210212124735

佢哋咁做都係想黃絲繼續捐錢養佢哋全家,唔通要佢哋去英國做乞 ...
仲制裁?肥奧依家年薪仲少過我,估計想跪求中共放一條生路

收咗黑金 都要做返啲嘢

仲未中英肺? 有d 可惜

引用:
因為人地去左享受緊英國肺炎呀,你有錢你都可以過去架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]