• 瀏覽: 3,015
  • 回覆: 22
評論家們沒有意識到F-35是這一代人最大的技術成就,該計劃將確保整個世紀之內美國及其盟友在全球的空中優勢地位。 它還將有助於確保航空航天仍然是美國最具活力的出口部門。 F-35將從數十個外國客戶那裡產生數百億美元的貿易收入和數萬個工作崗位。 這架飛機從未與其他戰鬥機並肩作戰。 觀看視頻了解更多。

https://www.youtube.com/watch?v=ZO-RVo-CXRg進入香討影片區

如果F35真係咁好,美軍一定會收埋自用,好似F22咁。

人地唔係怕F35, 係怕美國麻銀煩啫!!!!

噤貴又易跌,係日本仔多錢先唔怕佢“失聯”😂,連南韓都唔敢用

識軍事一定知到F-35係當年係幾咁亮麗 接近完美
不過依家35已經好一般 應該提反D更新型武器

引用:
原帖由 2000168fan 於 2021-2-12 07:40 AM 發表
唔關當年事,就係f22唔賣。你'齋買F35有咩用呢。單引擎個F35機動性,飛行速度都唔夠。咁作戰空域如果唔係你手。你放F35出去,即系有去無回。你第一輪攻擊可以靠隱身成功。跟手對方就知道你大概位置。從唔同機場起飛,包圍你。就算隱身你都會俾敵人肉眼觀察發現。而F35係空戰唔抽得。

所以必須配備強大個空中作戰機型同佢搭配。咁即系只有配埋F22先得咯。如果配其他空戰戰機護航,咁其他戰機唔識隱身。咪順帶俾人發現埋咯。

所以美國好陰。 俾隻F35賣鬼咁貴。但又唔賣F22。 擺明穩笨

根本F35係老美因為發展F22蝕到入肉, 所以發展出來坑契弟補貼赤字的道具

引用:
原帖由 家中遇婆仔 於 2021-2-11 10:39 PM 發表
評論家們沒有意識到F-35是這一代人最大的技術成就,該計劃將確保整個世紀之內美國及其盟友在全球的空中優勢地位。 它還將有助於確保航空航天仍然是美國最具活力的出口部門。 F-35將從數十個外國客戶那裡產生數百億美元的貿易收入和數萬個工作崗位。 這架飛機從未與其他戰鬥機並肩作戰。 觀看視頻了解更多。

https://www.youtube.com/watch?v=ZO-RVo-CXRg
技術好天下無敵都系佢講,為咗促銷吧了

無端端做乜同F35作戰?屎忽痕?

不是怕F35,是沒必要,為甚麼要打?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-11 11:22 PM 發表
人地唔係怕F35, 係怕美國麻銀煩啫!!!!
怕左唔買f35會比美國打

引用:
原帖由 2000168fan 於 2021-2-12 07:40 AM 發表
菊花話,肥電賣點係層油噴得靚

韓戰時期,中國一位英雄機師只得拾小時左右飛天記錄,竟然揸住架螺旋槳戰鬥機將美軍架F86噴射機打左落地。哈哈

一件十幾二十年前嘅舊技術 !唔落後有鬼啦! 點吹都吹唔起!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]