• 瀏覽: 1,609
  • 回覆: 28
+2
美國前任總統特朗普因涉及國會暴亂事件而遭到彈劾,美國參議院當地時間周二開始展開彈劾審訊。馬里蘭州民主黨眾議員拉斯金(Jamie Raskin)出任首席彈劾經理,於參議院彈劾特朗普審訊中擔任控方。拉斯金

你大大聲同佢講我哋有民主自由唔使怕嘛

新聞來源連結:

https://inews.hket.com/article/2 ... 兒目睹國會暴亂受驚?mtc=20023

都未燒人,又有咩好驚呢

好小事啫!嚇親,咁細膽點做大事呀?

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-2-10 07:29 PM 發表
好小事啫!嚇親,咁細膽點做大事呀?
咁細膽點做天使呀?

我目睹香港立法會被暴民衝擊和之後的暴力示威時都好驚,但你老美嘅眾議院議長話係美麗風景線喎,你應該問下佢驚唔驚啦嘛,屌

香港人畀班黑暴搞咗成年呀

比香港人真系差得遠。我地成年汽油彈滿天飛,系路又比人攔,講多句又幾十人圍住你,又開傘,又攞棍。我地都頂到成年。。我都未咸

見到香港d黑暴咪要賴尿

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-2-10 07:43 PM 發表
比香港人真系差得遠。我地成年汽油彈滿天飛,系路又比人攔,講多句又幾十人圍住你,又開傘,又攞棍。我地都頂到成年。。我都未咸
唔同架,人哋有民主自由,開槍殺人都得架。

呢d畫面係香港成年la!又唔見你地話嚇親?又唔見你地流馬尿?

引用:
原帖由 家中濃濃的賤嘴 於 2021-2-10 08:05 PM 發表
呢d畫面係香港成年la!又唔見你地話嚇親?又唔見你地流馬尿?
人哋話係美麗嘅風景線。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-10 07:19 PM 發表
美國前任總統特朗普因涉及國會暴亂事件而遭到彈劾,美國參議院當地時間周二開始展開彈劾審訊。馬里蘭州民主黨眾議員拉斯金(Jamie Raskin)出任首席彈劾經理,於參議院彈劾特朗普審訊中擔任控方。拉斯金

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2875000/2876529/0210_raskin_1024.jpg

你大大 ...
怕被黒暴私了,人之常情,只怪黑暴唔係人

唔係係美麗風景線咩?點會驚架?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-10 08:47 PM 發表

人哋話係美麗嘅風景線。
咁佢係美麗到喊??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]