• 瀏覽: 1,551
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
民主黨主席羅健熙表示,連同他自己在內,現時約有15至16名黨員表示有興趣參選9月舉行的立法會選舉。羅健熙接受民主黨前

呢個乜水? 要接觸佢

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1496113/即時-港聞-稱民主黨-內聚力-良好-羅健熙-至少15黨員願參選立會

只要有「糧資」,就可以埋沒「良知」。

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-2-10 13:43 發表
民主黨主席羅健熙表示,連同他自己在內,現時約有15至16名黨員表示有興趣參選9月舉行的立法會選舉。羅健熙接受民主黨前

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/fdc79cd33886ba471ac11df1b8be5786/stheadline/inewsmedia/20210209/share_2021020918250747818.jpg
可唔可以變番唔支持黑暴的民主黨呢?

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-2-10 01:57 PM 發表

依家唔興講良心,係講糧支😎
「糧資」IS KING!

我都好想中六合彩

垃圾黨為反而反嘴砲賴皮不務正業🧐 

仲覺得自己可以參選

引用:
原帖由 2282008 於 2021-2-10 02:07 PM 發表
垃圾黨為反而反嘴砲賴皮不務正業🧐 
試過選區議,仲有人選曱甴黨嗎?

咁高人工津貼梗係有興趣喇, 之前班人霸住晒d位, 宜家有位仲唔爭。

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-2-10 02:45 PM 發表

試過選區議,仲有人選曱甴黨嗎?
唔好高估香港人的智商。

// 若這批候選人「政治領袖」最終全部被取消參選資格,民主黨亦有其他黨員能補上。//

你哋成日響度幻想 ... 忠誠愛國愛港,守基本法和國安法,邊個會DQ你? 就係因為你哋唔夠票,埋革命黨堆,抵你哋死! 我前半生支持你哋白鴿,包括欣賞你哋入中聯辦談判勇氣可嘉可靈活向好變,但因為咁,我後半生"永不支持"你哋! 回家食鴿屎啦!!

唔好意思

因為疫情關係

繼續延任

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]