• 瀏覽: 1,628
  • 回覆: 23
人無人格-何以論政

最近痛擊人面獸心衛道之士,大快人心。
討論區討論是不用利申。每人有每人立場,點解要利申?
轉載別人文章,當自己論點,仲要問人一樓有那點你同意?
港奸抄嘅文章題材廣泛,包括經濟、哲學、兵書、軍事、馬版、亦有轉載新唐人、大紀元、亦有部份係網上KOL言論。
題材極濫。(港奸真係識咁多嘢咩?)
港奸扮愛國愛港。喜偽善、造謠。

香港不需要港奸

亦來年希望不會再有港奸篇。

一樣米養百樣人。人生在世難免遇到刁民,所以關鍵只在於如何應對罷了。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2021-2-10 09:57 AM 發表
一樣米養百樣人。人生在世難免遇到刁民,所以關鍵只在於如何應對罷了。
希望港奸有所收歛!
係呢度祝閣下新年快樂。

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-2-10 10:00 AM 發表

希望港奸有所收歛!
係呢度祝閣下新年快樂。
大家咁話

引用:
原帖由 nigel212 於 2021-2-10 10:53 AM 發表
大紀元在美國停止炒作選舉舞弊,條輪Lay就隨之收聲。

我的學術性分析+啊媽是女人的評論:
無料扮四條
輪子充律師
分明死漢奸
厚顔認君子
誰是港奸,網友清楚。

將一篇批判幾種不是正義行為的文章,抽出被指不是正義行為的幾點,說成是正義行為,若不是有閱讀障礙,就是刻意斷章取義。

自稱大學生,又是磚業人士,中央都靠他的論文指點,又幫人寫論文等等,竟然將一篇寫得清楚定義的文章扭曲,有何居心呢?

還有,經常問網友他是否認同他怎樣怎樣,這是一個陷阱,誤導網友犯版規 一 討論會員。

一個無良、無恥又無人格的東西,其實可以不理,而他回應不到時,第一剪作就是拉黑你。不停又拉黑又放的操作都幾煩,為的是什麼?

斷章取義、刪減內容。無所不用其極。
標準港奸。

引用:
原帖由 40342 於 2021-2-10 12:00 PM 發表
將一篇批判幾種不是正義行為的文章,抽出被指不是正義行為的幾點,說成是正義行為,若不是有閱讀障礙,就是刻意斷章取義。

自稱大學生,又是磚業人士,中央都靠他的論文指點,又幫人寫論文等等,竟然將一篇寫得清楚定義的文章扭曲,有何居心呢?

還有,經常問網友他是否認同他怎樣怎樣,這是一個陷阱,誤導網友犯版規 一 討論會員。

一個無良、無恥又無人格的東西,其實可以不理,而他回應不到時,第一剪作就是拉黑你。 ...
「不停又拉黑又放的操作都幾煩,為的是什麼?」

畀人插到暈,終於有拉黑功能可以借來擋炮火。后來發覺又拉又放這個動作可以滿足世界以我為中心的幻想,因爲網友們都「熱愛」在他帖中發言,但所有人的發言權卻操之在我,那控制慾在這虛擬空間終於得到滿足了。

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-2-10 12:10 PM 發表
標準港奸。
佢其實很關心你的發帖,你才說希望少點他的膠膠,我也只提了一下刁民這個詞,馬上便跟著發帖了

引用:
原帖由 40342 於 2021-2-10 12:00 PM 發表

一個無良、無恥又無人格的東西,其實可以不理,而他回應不到時,第一剪作就是拉黑你。 ...
佢經常用一招,設定一個陷阱式的假議題
先射箭再劃靶
舉個簡單例
一口咬定美國大選拜登舞弊
再舉一啲假事證要大家討論
不管各位認同不認同
已經陷入呢個舞弊的假議題圍範之內

佢一直拎大妓院啲假新聞成為討論材料
點討論都係在假資料中打轉

引用:
原帖由 直線國國王 於 2021-2-10 12:16 PM 發表

佢其實很關心你的發帖,你才說希望少點他的膠膠,我也只提了一下刁民這個詞,馬上便跟著發帖了
呢點我一早知、呢種人心眼小。
智商低。
周不時間歇解我鎖,睇我有無講佢。
呢啲低智行為以為無人知。

刁民一帖我都費時入去駁佢。

仲有二日就過年、呢啲人做小一陣港奸都唔得。

無計喎!

引用:

我嘅引言都講咗

人無人格-何以論政

港奸嘅自吹自擂大家有眼見。

捐嗰一百幾十周街唱。呢啲叫善咩?

條港奸仲驚死我哋唔知山東大學生係個女仔等別用咗個她字。
如果我係嗰個山東女大學生,我實X柒條港奸。

當然:我唔信事件係真。
大學論文做得點唔好都影響唔到畢業。
咁港奸有邊個同學寫嘅畢業論文畢唔到業?

港奸又話好多大陸學生論文係抄。
港奸可能搞錯咗學術性論文(如醫學、科學)做假作弊。
呢樣就有可能,學術論文做假全世界都有。
但抄就一定過唔到關。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2021-2-10 12:16 PM 發表

你睇唔睇到港奸派豬頭呀!
咁X小學雞,你仲信唔信港奸有高學歷丫?

做港奸做到咁、你都咪話唔可悲。

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-2-10 12:10 PM 發表
標準港奸。
等條法輪撚零收視咪算囉...使乜應佢呢?一講唔贏就拉黑,應佢都浪費口水啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]