• 瀏覽: 12,376
  • 回覆: 112
+2
23歲仔,唔錯

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-2-10 08:17 AM 發表
香港已到臨界點
乜野臨界點?是大多數香港人的心願啊→攬抄啊!
現在全部香港人排著隊去圓心願呢!

個市升咁多都賺唔到?

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-2-10 08:32 AM 發表
咁巧合呀!啱啱冚咗個曱甴後勤軍火庫,轉頭就條樓!怕被人篤灰嗎?
好大機會係炸藥案幕後要殺中間人斷警方線索,可能仲繼續有知情曱甴變飛天曱甴或者水曱甴。

呢位手足要唔要去獻花?

23歲係似乎認識世界但未真正認識世界,起碼三十歲先知道世界如何運作。23歲曾諗過自殺既過多幾年會知道自己當時很蠢,年青人係要人開導下,有咩事要找社工等人幫手

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-10 08:40 AM 發表

真係不明, 不少23碎仔, 孭背包去挑戰喜瑪拉亞山, 識有朋友仲因為咁在山上識了個國內富家女, 結埋婚添
亦識有人去了俄羅斯旅遊...

23碎, 一開關就大把嘢玩死乜???

我都諗住一開關上大陸睇003下水禮甚至北京冬,

死乜膠呢, 世界多美麗_
唔只003下水禮,仲可以用埋0.03

引用:
原帖由 doradora11 於 2021-2-10 08:36 PM 發表
23歲係似乎認識世界但未真正認識世界,起碼三十歲先知道世界如何運作。23歲曾諗過自殺既過多幾年會知道自己當時很蠢,年青人係要人開導下,有咩事要找社工等人幫手
最可惡抵死嘅,係班煽動仇恨分裂思想,令年輕人以為冇將來而絕望嘅,X街反對派/冇腦黃屍/反共政治傳媒/掛名嘅乜人權觀察⋯⋯
全港都應該向佢哋追命,要佢哋向兩三代年輕人謝罪!!

唵嘛呢叭咪吽

引用:
原帖由 suffocation 於 2021-2-10 08:17 PM 發表
個市升咁多都賺唔到?
輸GME

失戀?

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-2-10 08:58 AM 發表
23歲仔唔通為條女
如果精神正常, 多數都係情關走不過, 鑽牛角尖.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-10 08:13 發表
做曱甴受良心責備, 定係揾曱甴報仇, 不敵曱甴人多陣眾, 被掟落數呢??
飛天曱甴?

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-2-10 08:37 AM 發表
投胎下世重新做人啦
又跳

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]