• 瀏覽: 22,791
  • 回覆: 237
+14
反正大話連篇,點解唔講女友當街被輪姦,起初只有一兩個男人,後來女友性起,最後有二百幻人,不論男女一起一齊上了。破了世界紀錄。

曱甴低能虛偽的辯說
只有YC才會相信

引用:
原帖由 ttyiu 於 2021-2-9 10:02 AM 發表
果然厲害,能一眼關七,轉頭望有警員扑佢,又同時見其他警員掀衫摸女胸,又棍打她
唔知有無用警棍捅佢下體

引用:
原帖由 okla3 於 2021-2-9 08:22 AM 發表

正仆街
曱甴滿口大話, 死到臨頭仲要屈差人, 正仆街冚家鏟

男人幾咸濕都好,會唔會開緊工同暴徒搏鬥其間,都忍唔住當街當行,係咁多人面前揸條女個波呀?乜條女真係索到令人失去理智呀?

「乖乖哋就唔搞你」

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-2-9 09:56 AM 發表

皇軍冶港
星哥仔講下你個人被"皇軍"性侵嘅經歴聽下, 等網友為你主持下公道吖.
有冇搽花士令或牛油呀? 損得嚴重嗎? 使唔使縫針? 幾多針?
你話冇我一定唔信, D皇軍咁衰你又成9日鬧佢地, 唔爆你菊爆番十次八次根本唔合邏輯啦

大街大巷掀起你女友上衣?
條街隨時有9萬個鏡頭,講都無人信!
加上警員身上可能都有個鏡頭。如果有錄影整個過程,你就係比假口供!多條罪,坐耐D

引用:
原帖由 ttyiu 於 2021-2-9 10:02 AM 發表
果然厲害,能一眼關七,轉頭望有警員扑佢,又同時見其他警員掀衫摸女胸,又棍打她
烏蠅有複眼我就知, 其他昆蟲都有架咩?

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-2-9 10:03 AM 發表
眾目睽睽喎,警察邊夠膽做,喺差館就話啫
我信架, 可能隻曱甴乸發姣做主動呢, 曱甴乸口𥚃說不, 身體卻愛阿sir制服誘惑

點解吾吹大d防暴攞自己支私家棍出來噴水

引用:
原帖由 macaukit2014 於 2021-2-9 08:31 AM 發表
作野都吾好咁離譜!
唔離譜狗棺唔信!作得越大狗棺越放

不如作大D啦死曱甴

曱甴就係信唔過

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]