• 瀏覽: 1,492
  • 回覆: 18
+2
日本海上自衛隊潛艇「蒼龍號」2月8日上午近11時在太平洋與一艘香港貨船「鴻通號」發生相撞事故,潛艇內有3名船員受輕傷。至於貨船則指當時未有感到

日本鬼子太壞了,居然用潛艇碰瓷,香港貨船堅決不賠償。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/585429/日本自衛隊潛艇與香港貨船相撞-潛艇3名船員輕傷

咁大隻船係上面..咁都睇吾到..日本科技停係.二戰時期.

原來貨船漁船是好有用的東西。

根據日本媒體曝光的更多細節顯示,海上自衛隊蒼龍潛艇與商船相撞之後,通訊設備意外受損,被迫航行到能接收到手機信號的近海範圍,才得以將事故詳情進行上報。

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-2-9 12:07 AM 發表
原來貨船漁船是好有用的東西。
其實呢類船係可以成為一種戰術,你睇大陸玩到出神入化就知😂

隻潛艇傷D

香港貨輪話無感覺喎

日本鋼材公司造假十多年
難怪撞不贏貨船...

引用:
原帖由 K2020 於 2021-2-14 12:27 PM 發表

其實呢類船係可以成為一種戰術,你睇大陸玩到出神入化就知😂
唔好話隻潛艇駕駛員發鷄盲, 咁Q大隻貨輪, 成隻航母咁大隻都發覺唔到, 仲要浮上海面去撞人._

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-14 12:31 PM 發表

唔好話隻潛艇駕駛員發鷄盲, 咁Q大隻貨輪, 成隻航母咁大隻都發覺唔到, 仲要浮上海面去撞人._
可能全潛艇都想放假…

日本軍方呢鋪輸晒啦, 

貨輪只係商用, 冇能力探測到佢係正常,

但隻滄龍連咁大隻船係水面都偵測不了, 這艘潛艇能力係咪做假架

今天的偵察任務俾隻貨船KO了

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-2-14 12:35 PM 發表

可能全潛艇都想放假…
唔好話成船軍人發晒姣, 見到隻船, 幻想是雄壯的腸, 黎啦, 男上女下, 一樹梨花壓海棠...........

真係迎上浮升

日軍AV壞腦_

港貨船回港我地去港口歡迎

蘿蔔頭買買埋埋花旗佬啲倉底貨唔自摸爆算佢好彩😁

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-2-8 11:55 PM 發表
日本海上自衛隊潛艇「蒼龍號」2月8日上午近11時在太平洋與一艘香港貨船「鴻通號」發生相撞事故,潛艇內有3名船員受輕傷。至於貨船則指當時未有感到

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210208/435577944442671104132786.jpeg/ISmmtaNxlBKZcK1d6d0aDWmMCr3PLU-I9Esnq_RLJ6s?v=w1280r16_9
係香港貨船堅決要求日笨潛艇賠償!😠😠😠😠😠潛艇就應該深潛海底,做咩浮出黎撞我大香港嘅貨船,分明係故意軍事襲擊我大香港,依照往例割地配款喇!dklm!🤬🤬🤬🤬🤬

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]