• 瀏覽: 3,024
  • 回覆: 54
拒絕鴉片煙佬治港,損害香港人高度自治!

熱賣及精選
引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-2-8 10:36 PM 發表

大律師公會主席又唔係公職人員,完全無問題
無問題就唔駛隱瞞啦!

大公報真係好衰

要調查一下夏先生是否英國間諜。

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2021-2-10 08:36 AM 發表

大公報真係好衰12078297
呢條友最好唔辭職,拉全個大律師公會陪葬

球証係佢,球員又係佢
呢的叫做。。打假波

偉強2006
引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-2-8 10:26 PM 發表

大律師公會主席夏博義被爆為英國牛津市市議員。行政會議成員、資深大律師湯家驊今日(8日)在社交媒體上表示,夏博義在參選香港大律師公會主

大律師公會主席夏博義被爆為英國牛津市市議員。行政會議成員、資深大律師湯家驊今日(8日)在社交媒體上表示,夏博義在參選香港大律師公會主席時對業界和選民隱瞞了他的政治背景,強調這並非一位正直穩重的候選人應有所為。湯家驊直言對夏博義很失望,希望夏盡早退下,還業界一個公道 ...
有無人去訪問過牛津市市民,對於一個市議員辭職去做中國香港大律師公會主席,牛津市市民有何感想?

正如當年韓國瑜辭去台北市長一職,去選台灣總統,都俾人鬧啦!都要佢下台啦!

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-2-11 09:36 AM 發表

有無人去訪問過牛津市市民,對於一個市議員辭職去做中國香港大律師公會主席,牛津市市民有何感想?

正如當年韓國瑜辭去台北市長一職,去選台灣總統,都俾人鬧啦!都要佢下台啦!
可能牛津市民都唔L識尼條二打六

附件

Screenshot_20210209_125432.jpg(182.58 KB)

2021-2-11 11:21 AM

夏XX下台

又一個搞屎棍

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]