• 瀏覽: 1,882
  • 回覆: 18
畀老美+泛民狗利用之後
曱甴就係condom
鍾翰林你唯有坐監啦

美國的承諾 係呃人的

「學生動源」前召集人鍾翰林及另外4人,日前疑向美國駐港總領事館尋求政治庇護,但鍾翰林途中被警方國安處人員拘捕。據報,鍾翰林曾向居英港人組織「Friends of Hong Kong」求助,組織回覆查詢確認,當日合共有5名社運人士擬前往美領尋求政治庇護,其中一人持有美國國籍,組織批評美國駐港澳總領事館拒絕伸出援手行為「可恥」。
鍾翰林今日早上由警方車輛押送到西九龍法院提堂,暫時毋須答辯,案件押後至明年1月7日再提訊,他被拒保釋,期間需還押。
「Friends of Hong Kong」指,日前有5名尋求政治庇護的社運人士,因擔心失去人身自由,而向組織求助,希望尋求美國當局非正式途徑的政治庇護。組織透露,雖知美國接受中國民運人士申請政治庇護非常罕有,但鍾翰林是知名社運人士,他亦早於「港版國安法」生效前,已解散其組織「學生動源」,惟7月仍被捕。
組織表示,美國駐港澳總領事館曾向其中一名求助社運人士,稱有需要可以向館方求助,而5人之中有1人是美國出生的美國公民,但美領最終拒絕施援。
組織稱讚鍾翰林於中學年代已成立組織支持香港民主發展,呼籲港府及國際社會應聆聽這類年輕人的聲音,而組織會繼續為社運人士發聲及提供援助。
https://www.hk01.com/政情/541930/國安法-鍾翰林等5人向美領館尋庇護-支援組織稱1人持美籍仍遭拒

附件

Screen Shot 2021-02-08 at 8.23.46 AM.png(960.77 KB)

Screen Shot 2021-02-08 at 8.23.46 AM.png

*****黑玫瑰就係代表惡毒*******
請看清楚我的 紅玫瑰 是紅到發紫
引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-2-8 08:27 AM 發表
畀老美+泛民狗利用之後
曱甴就係condom
鍾翰林你唯有坐監啦
美國的承諾 係呃人的

「學生動源」前召集人鍾翰林及另外4人,日前疑向美國駐港總領事館尋求政治庇護,但鍾翰林途中被警方國安處人員拘捕。據報,鍾翰林曾向居英港人組織「Friends of Hong Kong」求助,組織回覆查詢 ...
大曱甴 死心 係監獄個農曆新年啦

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-2-8 08:27 AM 發表
畀老美+泛民狗利用之後
曱甴就係condom
鍾翰林你唯有坐監啦
美國的承諾 係呃人的

「學生動源」前召集人鍾翰林及另外4人,日前疑向美國駐港總領事館尋求政治庇護,但鍾翰林途中被警方國安處人員拘捕。據報,鍾翰林曾向居英港人組織「Friends of Hong Kong」求助,組織回覆查詢 ...
曱甴傻西俾人擺左上枱。

引用:
原帖由 WongManTat 於 8-2-2021 09:59 AM 發表

大曱甴 死心 係監獄個農曆新年啦
見到黑金咁易執,點知墊咗屍底

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-8 03:34 PM 發表

冇錯 抵鳩死 的曱甴

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-2-8 07:58 PM 發表

冇錯 抵鳩死 的曱甴
國安法一出 冇人救到曱甴

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-8 03:34 PM 發表

人家都食左頭啖湯,
趕住嚟西正豬兜...

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-8 11:20 PM 發表

人家都食左頭啖湯,
趕住嚟西正豬兜...
曱甴最仆*

引用:
原帖由 tonytse222 於 2021-2-9 08:47 AM 發表

曱甴最仆*
美國唔再幫曱甴

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-2-9 09:05 AM 發表

美國唔再幫曱甴
曱甴要食自己啦

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-2-9 10:41 AM 發表

曱甴要食自己啦
老豆老母都唔再要曱甴啦

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-2-9 01:12 PM 發表

老豆老母都唔再要曱甴啦
精靈啲嘅 曱甴 已經豪華著草

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-2-9 01:57 PM 發表

精靈啲嘅 曱甴 已經豪華著草
美國點可以信得過 佢想整到人哋屋企笠笠亂

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-2-9 04:00 PM 發表

美國點可以信得過 佢想整到人哋屋企笠笠亂
愚蠢曱甴 同美狗做嘢 最後曱甴做咗condom

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-2-10 07:46 AM 發表

愚蠢曱甴 同美狗做嘢 最後曱甴做咗condom
美國同香各有親咩 利用完就當condom

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]