• 瀏覽: 1,689
  • 回覆: 16
全港15個年宵花市昨日開鑼,支聯會在維園年宵的濕貨攤位,被食環署指違反使用協議,展示與鮮花無關橫幅,決定與支聯會終止租鉉。支聯會主席李卓人

689出來唱大戲,
689狗狗真正非洲和尚
明知唱完班曱甴走狗一定吠到玻璃心碎

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/584741/支聯會年宵遭禁-梁振英-有人不斷衝擊國家主權-現時-輸凸

附件

evXIL_x6hEoyZJgDn7DPIoG335Tt-OGK4IS9EeCEvRE.jpg(394.17 KB)

喺中國地方搞反共, 後果只有死路一條.

應該要多謝班曱甴暴徒黃屍努力爭取返嚟嘅成果,贏得真漂亮

新年流流,是中國人的喜慶日子,無謂掛啲充滿政治意識嘅橫額啦,被取消租約都無話可說啦

慘了,被收皮...無咗個搲$$$的檔口....

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-7 01:45 PM 發表
喺中國地方搞反共, 後果只有死路一條.
在別國反中也一樣。呢個世界冇一個國家可以唔靠中國而生存到。

香港多基金佬

睇住你呃人呢條老漢推車走,戴埋個黑口罩,真係連面都黑晒!

支持CY再選特首,趕絕200萬黃人

@bebebigbig 餵大少奶!689 話你輸凸,你無事嘛?

引用:
原帖由 kitty2000 於 2021-2-8 01:03 AM 發表
支持CY再選特首,趕絕200萬黃人
唔係趕人走,無咁衰既,只係送佢地一程而已。

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-2-8 02:47 AM 發表
@bebebigbig 餵大少奶!689 話你輸凸,你無事嘛?
人地日日對住CY張相打飛G,發夢都想比人雞姦架

689真係曱甴剋星,淨係睇下呢度有隻68🐶日日跟住佢吠,
就知插得好應

年年都掛住六四乜乜物物來扼錢,咁多年,D錢用左去邊?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]