• 瀏覽: 4,024
  • 回覆: 59
港奸話美國的大選舞舞弊喎!
港奸你有興趣咋!唔好以為自己係港奸就以為人人都係港奸先得㗎!
美國大選關Q港人事咩?
人哋美國佬嘅嘢關你條港奸咩事?幾時到你條港奸出聲。

你條港奸話徇眾要求?
徇邊個嘅要求呀?你自己想講咪發帖囉!又無人阻你嘅。
反正你嘅膠帖多一個唔多。

我嘅評論:
自己喜歡狗噏就話徇眾要求。
我一直都係咁講美國嘅嘢都係留番比美國人去討論。(關你條港奸咩事?)
作為普羅香港人點解要理會美國大選是否有舞弊?

最近揭露特朗普醜聞最多嘅CNN收視下跌咗44%
就係有一位醜聞總統先多咗人關心新聞節目。
觀眾就係想知特朗普今日出咗醜未?

呢啲咁嘅總統仲提嚟做乜。

我都俾條契弟拉黑咗,其實佢有咁多舞弊證據就去美國幫侵侵打官司啦,喺香討度吹水把L咩,香港人, 尤其親中人仕,理得美國鬼打鬼,最好佢地內戰。

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-2-5 08:03 PM 發表
港奸話網美國的大選舞舞弊喎!
港奸你有興趣咋!唔好以為自己係港奸就以為人人都係港奸先得㗎!
美國大選關Q港人事咩?

你條港奸話徇眾要求?

我嘅評論:
我一直都係咁講美國嘅嘢都係留番比美國人去討論。(關你條港奸咩事?)
作為普羅香港人點解要 ...
https://www.forbes.com/sites/jem ... s-over-fox-news/amp/
https://deadline.com/2021/02/cnn ... news-1234685705/amp/
港奸又作假,事實係CNN收視大升,反而Fox就跌到仆街,學術分析喎

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-2-6 01:15 AM 發表
我都俾條契弟拉黑咗,其實佢有咁多舞弊證據就去美國幫侵侵打官司啦,喺香討度吹水把L咩,香港人, 尤其親中人仕,理得美國鬼打鬼,最好佢地內戰。
我根本就唔信美國大選有舞弊。

再者亦真係唔關香港人事,點解要去關心美國嘅事?短期內美國選邊個做總統對華態度都唔會有所改變。

港奸亦以美國國民身份去認為
(在我眼中,Joe Biden 是末世妖孽。)
何解一個普通嘅香港人會認為拜登係妖孽?

港奸又話自己有好多粉絲。結果係創下8帖零回覆記錄。

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-2-6 07:41 AM 發表

我根本就唔信美國大選有舞弊。

再者亦真係唔關香港人事,點解要去關心美國嘅事?短期內美國選邊個做總統對華態度都唔會有所改變。
Mark Simon做假,
屈拜燈個囝.

肥佬黎扮唔關佢事.

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-2-5 20:10 發表
影片

呢啲咁嘅總統仲提嚟做乜。
唔系喎!我都支持特朗普,希望佢統治美國千秋萬代。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-2-6 10:13 AM 發表

唔系喎!我都支持特朗普,希望佢統治美國千秋萬代。
我都支持,但唔到我話事。
特朗普再做多四年美國必亡。

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-2-5 08:03 PM 發表
港奸話網美國的大選舞舞弊喎!
美國大選關Q港人事咩?

你條港奸話徇眾要求?

我嘅評論:
作為普羅香港人點解要 ...
徇衆要求個位.

一句便拉黑了我.

@持劍衛道

引用:
原帖由 breadstick 於 2021-2-6 10:39 AM 發表

徇衆要求個位.

一句便拉黑了我.

@持劍衛道
今日全部解咗鎖啦!

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-2-6 10:49 AM 發表

今日全部解咗鎖啦!
"徇葬要求”嗰位.
剛拉黑我, 未解鎖
我叫佢徇衆要求close 3 accounts.

e d假仁假義.假民主.
寫野都唔用腦.

@持劍衛道

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-2-6 10:29 發表

我都支持,但唔到我話事。
特朗普再做多四年美國必亡。
可惜可惜可惜可惜可惜可惜可惜!下略萬字。

果條友仔
都唔知 識唔識英文嘅 ?
竟然將 "From the New World"
譯做 "我的新世界" 

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-2-6 08:07 AM 發表
港奸亦以美國國民身份去認為
(在我眼中,Joe Biden 是末世妖孽。)
何解一個普通嘅香港人會認為拜登係妖孽?

港奸又話自己有好多粉絲。結果係創下8帖零回覆記錄。
我在本版所開的帖子都是榮神益人,利國利民的》》
你說我:
“港奸亦以美國國民身份去認為(在我眼中,Joe Biden 是末世妖孽。)
何解一個普通嘅香港人會認為拜登係妖孽?港奸又話自己有好多粉絲。
結果係創下8帖零回覆記錄。”

1.你想不想彌補對我所做的損害?
2.何謂“港奸”?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]