• 瀏覽: 4,526
  • 回覆: 19
冇得揀打自己國家研發的。

引用:
原帖由 kit05hk 於 2021-2-5 06:56 PM 發表
移民了,就是澳洲人,他們政府會想辦法,與中國無關,人家國家的華裔國民而已

民主國家也冇得揀,只有牛津疫苗,點解我們政府仲可以俾人揀打非中國疫區。

香港黃專家幾時解散
香港黑醫護又會罷工
黑暴曱甴又會燒殺搶
犯民又會叫英美制裁

引用:
原帖由 kit05hk 於 2021-2-5 06:56 PM 發表
如果係有少少錢,都唔係問題,可以學日本人咁,比多少少錢,買科興水貨,打私家疫苗,都唔係好貴,連運費打兩針都唔洗二千元。

引用:
原帖由 冬眠古工人 於 2021-2-6 05:55 PM 發表

如果係有少少錢,都唔係問題,可以學日本人咁,比多少少錢,買科興水貨,打私家疫苗,都唔係好貴,連運費打兩針都唔洗二千元。
當地內地同胞應該會咁做。冇錢的白人唯有打牛津。

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-2-5 07:53 PM 發表

移民了,就是澳洲人,他們政府會想辦法,與中國無關,人家國家的華裔國民而已
中國政府話移民左外國也是中國人。

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-2-5 07:53 PM 發表

早十多年前有個美國出世的華人拿了諾貝爾化學獎,他不承認自己是中國人,只承認自己是美籍華人,都俾內地網民話他忘本。

引用:
原帖由 kit05hk 於 2021-2-7 11:43 PM 發表

早十多年前有個美國出世的華人拿了諾貝爾化學獎,他不承認自己是中國人,只承認自己是美籍華人,都俾內地網民話他忘本。
那是一幫不懂事的內地網民,沒辦法,14億人,總有那么幾個不懂事的,我也總不能認為每個美國人都是特朗普,蓬佩澳,是不是?

牛津疫苗原料來自中國科興,巴西有目共睹。

果邊d人都已經染左病,無乜所謂啦

而家仲未可憐,中國同澳洲矛盾越嚟越嚴重嘅時候,種族問題先至真正可憐。

到時捐啲錢畀啲白種人優先嘅政黨,有排受,到時咪知道點解要愛國囉!!

要記住,唔係淨係希特拉將人送入集中營嘅,美國一樣試過將日本人送入集中營。

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-2-8 06:07 PM 發表
果邊d人都已經染左病,無乜所謂啦
相比歐美,他們算是少人染病。

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-2-8 12:15 AM 發表

那是一幫不懂事的內地網民,沒辦法,14億人,總有那么幾個不懂事的,我也總不能認為每個美國人都是特朗普,蓬佩澳,是不是?
其他美國人也不是好好多。

引用:
原帖由 狂人甲 於 2021-2-8 06:30 PM 發表
而家仲未可憐,中國同澳洲矛盾越嚟越嚴重嘅時候,種族問題先至真正可憐。

到時捐啲錢畀啲白種人優先嘅政黨,有排受,到時咪知道點解要愛國囉!!

要記住,唔係淨係希特拉將人送入集中營嘅,美國一樣試過將日本人送入集中營。
中國政府之前也捐左唔少錢俾兩大主要政黨。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]