• 瀏覽: 2,188
  • 回覆: 19
+3
疫情仍未穩定,至昨日累計增至10,553宗。消息指今日(5日)新增約40宗個案,較衞生署昨日公布有30多宗初步確診略多,比之前兩日各約20宗反彈約一倍...

無限LOOP,直到永遠,阿門!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/583866/新冠肺炎-最新-疫情又反彈-消息-今新增約40宗確診個案

附件

abbr_fa3d73df069259e4f025068283a16161.png(79.75 KB)

驗到係好事,假低數字個案無意思

可能係上次無驗到個D人

封埋地盤吖笨!好多藍屍㗎🤭🤭

附件

Screenshot_20210205-135329_Chrome.jpg(103.17 KB)

引用:
原帖由 james@zeta 於 2021-2-5 01:54 PM 發表
封區同地盤都需要

引用:
原帖由 james@zeta 於 2021-2-5 01:54 PM 發表
收到風是黃人多

引用:
加你入黑名單,唔駛睇你隻維穩洋奴三毛狗鳩噏

其實政府應果斷將K11整幢商場商廈封區檢測,而家恐怕潛在帶菌者已可能入了社區。

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-2-27 07:28 PM 發表
其實政府應果斷將K11整幢商場商廈封區檢測,而家恐怕潛在帶菌者已可能入了社區。
果幢有啲難度!有商場,有住宅又有酒店……

噚日17宗……
新增17宗本地確診個案當中 有4宗源頭不明
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1577983-20210228.htm

我估今日約30宗😨

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-2-5 01:49 PM 發表
疫情仍未穩定,至昨日累計增至10,553宗。消息指今日(5日)新增約40宗個案,較衞生署昨日公布有30多宗初步確診略多,比之前兩日各約20宗反彈約一倍...

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210205/434351979062366208012768.jpeg/xo2CJCEIP4MBHSRcGt60tOg7FqDTil36ZOTRVGTk0VQ
個個一見有得出街食飯就好似餓狗搶屎咁, 想唔爆都難啦. 如果政府唔做好教育, 啲打咗疫苗嘅人以為唔駛再戴口罩, 到時仲仆街呀

d 人唔用安心出行 , 仲要亂填電話號碼 ...... 幫唔到成件事

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-3-1 12:47 PM 發表

個個一見有得出街食飯就好似餓狗搶屎咁, 想唔爆都難啦. 如果政府唔做好教育, 啲打咗疫苗嘅人以為唔駛再戴口罩, 到時仲仆街呀
星期六中午飲茶,多人到痴線,等左超過半小時

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]