• 瀏覽: 4,884
  • 回覆: 110
+2
港府自上月23日至昨日(3日)共進行14次突襲封區,有專家指出,近日多次「封區」強制檢測的行動,有萬多人接受檢測,只佔全

十九磚家,有破壞無建設

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210204/bkn-20210204111855400-0204_00822_001.html

屌你老冇梁子超, 濕鳩磚家害撚死香港,
依家就係市民唔撚自願去檢測呀, 柒頭.

香港只得兩個學者 :
蔡子強+張達明

香港只得一個專家 :
梁子超

所謂專家,唔係要俾好良好,好安全嘅方法俾政府去執行?

香港專家係專門抽政府後腳,表現自己專業

引用:
原帖由 smart889 於 2021-2-4 04:50 PM 發表
港府自上月23日至昨日(3日)共進行14次突襲封區,有專家指出,近日多次「封區」強制檢測的行動,有萬多人接受檢測,只佔全

十九磚家,有破壞無建設

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210204/bkn-20210204111855400-0204_00822_001.html
何栢狗調去後備席
由梁子超頂替

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-2-4 04:59 PM 發表
香港只得兩個學者 :
蔡子強+張達明

香港只得一個專家 :
梁子超
還有美國勇, 何栢狗及黃樹娼

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-2-4 05:10 PM 發表

何栢狗調去後備席
由梁子超頂替
如果佢唔鬧政府
邊個會訪問佢 ?

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-2-4 05:12 PM 發表

還有美國勇, 何栢狗及黃樹娼
聽講
袁教授去左武漢

但係市民唔願檢噃磚家 

上次社區免費檢測有幾多人參加
已經有辦你睇
黃醫始終係黃醫
睜大對眼鳩嗡

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-2-4 04:59 PM 發表
香港只得兩個學者 :
蔡子強+張達明

香港只得一個專家 :
梁子超
唔只,仲有流夫子

幾百萬人一次過一齊驗,邊有咁多人手做?
專家多離地,真係係人都知 d 專家個娘親係女人,所以個個都想慰問佢地一下呀!

上次全民檢測喺咪老人痴呆唔記得咗呀磚家

如果把整個香港看成一個人的身體,那麼封區就好像在身體各部位尋找病灶.有時病毒會隱藏在免疫系統或神經系統之中,這時候就要用某種辦法把它逼出來.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]