• 瀏覽: 2,325
  • 回覆: 41
+2
行政長官林鄭月娥在社交網站發文,指英國為持有英國國民(海外)護照、即BNO的港人,提供居英權及入籍路徑,是以政治包裝經濟目的。

老實講,閹割佬從來都冇保證有關申請人必定可以順利入閹籍,成為閹割公民~

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 英國BNO居留政策是以政治包裝經濟利益

係又點?! 會取消已移民嘅身份證?!

講得冇錯

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-2-3 03:47 PM 發表
係又點?! 會取消已移民嘅身份證?!
一定唔會啦,呢件係鬼嚟嘛

地方港人躍躍欲試入境英國申請LOTR嗰陣就慘遭刁難甚至被倔情拒絕,可見“新政”系個誘餌,無知港人定系會願者上鉤,奉勸佢哋應該諗嚇自己姓“英”都系姓“中”!

引用:
原帖由 口沬遮攔 於 2021-2-3 03:55 PM 發表

一定唔會啦,呢件係鬼嚟嘛
所以咪…嚇鬼都無

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-2-3 04:09 PM 發表

所以咪…嚇鬼都無
咁都要做吓樣俾大陸睇啩
成班膠官個個鬼鬼鼠鼠,無他嘅..既得利益者,制裁自己

英國佬已經諗定會搵幾多錢

附件

141560731_272519584212383_7655255374618584660_o.jpg(115.75 KB)

先賺你6年生活費,一年當你20萬港幣,6年120萬,有$就可以俾你入籍,冇$就返娘家啦!

引用:
原帖由 鬼屋遇到了蝦仁 於 2021-2-3 04:07 PM 發表
地方港人躍躍欲試入境英國申請LOTR嗰陣就慘遭刁難甚至被倔情拒絕,可見“新政”系個誘餌,無知港人定系會願者上鉤,奉勸佢哋應該諗嚇自己姓“英”都系姓“中”!
LOTR主要俾著草果班喺BNOvisa正式開賣前走佬吧

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-2-3 04:17 PM 發表
先賺你6年生活費,一年當你20萬港幣,6年120萬,有$就可以俾你入籍,冇$就返娘家啦!
一年20萬港元,洗唔洗租屋住呢?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 2021-2-3 04:31 PM 發表

一年20萬港元,洗唔洗租屋住呢?
最低限額生活費,租間房住。

魚弱嵋都賣屋校腳,下一站,大閹帝割

7婆自己一家英藉

叫人唔好去?

曱甴唔好聽佢講

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]