• 瀏覽: 12,672
  • 回覆: 168
本主題由 motivation 於 2021-2-3 02:05 PM 移動
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-2-3 12:44 發表

從來無對誠哥有怨氣
不嬲多數幫襯百佳多過惠康
誠哥D樓不嬲平D
力牆係講笑。你認真?
唐唐選到香港真係應該會更好
而家批官無乜國際視野
拎個疫苗都搞唔掂
所以米話你地比人利用左都唔知咯. 自己睇番2000-2006年左右. D 小甲由係點形容+X 咯.

如果你話過去D 人唔係, 係不嬲都係咁欣賞佢. 隨便你. 就算你打開你最鐘意既毒果報, 搵番2000-2006年講關於+X的新聞都得架... 睇下見唔見到第一次不合作活動係攪百佳呢D 新聞咯... 咩759........ 咩百佳.....

唐英年無得做, 都係毒果講佢同+X 的關係.. 所以佢衰左...

現在點形容就睇你呢個留言就知架啦.

引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-3 12:31 PM 發表

李嘉誠係米甲由王我就唔知, 但你地呢批甲由仲記唔記得, 首先搞不合作的就係搞 +X 的百佳, 投訴 +X 的樓. +X 的力牆, 唐英年選唔到 等等.

但+X 就成功令大家既怨氣轉移左. 好多人連自己比人利用左都唔知.
得傳媒得天下唔係人地個仔點會做腥港傳霉大享d人成日屌鳩香港政府,果幾大家族放左幾多人入政府呀

佢做的野係的狗官唔會做嘅。

回覆 引用 TOP

唔感謝保護市民安全嘅警察,保護財產嘅銀行職員?😏

黃醫護金主

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中秋綠色的留言 於 2021-2-3 12:47 發表

得傳媒得天下唔係人地個仔點會做腥港傳霉大享d人成日屌鳩香港政府,果幾大家族放左幾多人入政府呀
佢的確係高手, 相反執政既人就要學佢既手段. 點樣轉移同收買人心..

現在D 小甲由比佢利用左都唔知咩事. 呢個就係佢高明既地方.

引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-3 12:47 PM 發表

所以米話你地比人利用左都唔知咯. 自己睇番2000-2006年左右. D 小甲由係點形容+X 咯.

如果你話過去D 人唔係, 係不嬲都係咁欣賞佢. 隨便你. 就算你打開你最鐘意既毒果報, 搵番2000-2006年講關於+X的新聞都得架... 睇下見唔見到第一次不合作活動係攪百佳呢D 新聞咯... 咩759........ 咩百佳.....

...
國安法加明日大嶼最驚係班有錢佬同地主佬加埋蔡蔡子選總桶幾條大水喉

回覆 引用 TOP

曱甴王有心玩野!!! 「自摸奶奶」

回覆 引用 TOP

新一輪的黃色恐怖活動又開始

帶著殘破的軀體,追趕沒有的終點
多謝誠哥

回覆 引用 TOP

美國遲來的OT錢,感謝乞E護罷工,令疫情抗散,令病人延誤醫治

回覆 引用 TOP

比較吓醫管局班垃圾……🤭

【流感高峰】魚蛋燒賣打氣 屯門醫院:開支來自員工福利累積捐款

https://www.hk01.com/社會新聞/288295/流感高峰-魚蛋燒賣打氣-屯門醫院-開支來自員工福利累積捐款

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 3054 於 2021-2-3 12:57 發表

新一輪的黃色恐怖活動又開始
小甲由只要你放幾粒碎肉. 就又會衝哂出來.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-3 12:47 PM 發表

...
人怕出名 豬怕肥
誠哥係首富先畀人攻擊

如果真係人衰
唔會個個日日發夢想做李嘉誠.

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-2-3 12:34 PM 發表

曱甴成俾掃地阿姐都1000啦,200蚊
真係當黑醫護衰過乞兒
係囉
淋病都俾$500啦

附件

maxresdefault.jpg(273.68 KB)

2021-2-3 01:01 PM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]