• 瀏覽: 14,117
  • 回覆: 168
+4
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-2-3 12:10 PM 發表
家有一老 如有一寶
老而不死是賊也!!!

我都多謝醫護,不過唔包括黑醫護😏

ICAC請注意!

點解只派醫護,全港咁多受難人更多啦,又唔派更多

醫護記住買樓,實用面積300呎,$20000呎,600萬

引用:
原帖由 andlong 於 2021-2-3 13:13 發表
點解只派醫護,全港咁多受難人更多啦,又唔派更多
咁你地有無罷工救港先?

派200蚊唔夠架,不如同基佬全,人妖傑含L啦。

引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-3 01:14 PM 發表

咁你地有無罷工救港先?
你信唔信我私了打救你?

引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-3 12:03 PM 發表
李嘉誠基金會在社交媒體表示,長和系創辦人李嘉誠在立春日向香港醫護人員送出「春天的禮物」,向醫管局全體9.7萬名人員派發心意卡。李嘉誠基金會稱,會將心意卡送到各醫院,醫護人員手持心意卡,由2月8日至5月31日,即可在全港百佳店鋪換取及使用$200現金券。

李嘉誠在心意卡印上:
謝謝您們一直守護香港人的健康,我與全港市民一樣,內心都為您們鼓掌﹗一點心意,與您共勉。
https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2865000/2869698/1_lksfeb3_1024.jpg ...
想返起二舊幾買左張 So sim (連充值劵)

誠哥退返錢俾我得嗎?

引用:
原帖由 皇旺絲 於 2021-2-3 12:13 PM 發表
黑曱甴之父,春一節派黑金俾黑醫護
政府扣醫護人工,李+X派錢比醫護,分明同政府對着幹

果然係善心奸商

引用:
原帖由 paoon 於 2021-2-3 13:19 發表

政府扣醫護人工,李+X派錢比醫護,分明同政府對着幹
收買人心

唉~~
點呀?
今次又有咩要加價?

幫襯返百佳?

李嘉誠,你有良心就叫你旗下商場減租啦,仲加租。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]