• 瀏覽: 4,728
  • 回覆: 58
+3
荃灣公立何傳耀紀念中學學生曾志健,2019年10月1日示威期間在荃灣遭警員開真槍射中左胸,一度情況危殆。他事後被控襲警及
....
而與他同被控暴動罪的理工大學博士生邱宏達,今(2日)午就到區域法院出庭應訊。法官押後其案件至3月30日,待控辯雙方完成答辯協商後再提訊,期間邱續准以原有條件保釋。                                               

----------
預祝佢晌監倉入面完成埋個博士學位.

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210202/bkn-20210202164903053-0202_00822_001.html?eventsection=hk_news&eventid=4028828d62039fca01621f88f7b810ea

[hide]http://g.udn.com.tw/upfiles/B_M1/m100227459/PSN_PHOTO/656/f_10768656_1.JPG[/hide]
抵L死
坐完睇下佢個博士仲有咩用

引用:
原帖由 win^_^ 於 2021-2-3 09:54 發表
抵L死
坐完睇下佢個博士仲有咩用
係香港一生人很難得中槍, 而且是善良的槍, 有排威

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2021-2-3 09:57 AM 發表

曱蟲報應中

所以示威係一定失敗既。

p.s. - 大家開帖要小心,呢度有人玩禁言,然後扮多人支持佢地既反政府立場,我再開帖討論仲俾人移走埋個帖。好心啦,抗爭失敗就認輸啦,仲要死撐。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-2-3 09:59 發表
所以示威係一定失敗既。

p.s. - 大家開帖要小心,呢度有人玩禁言,然後扮多人支持佢地既反政府立場,我再開帖討論仲俾人移走埋個帖。好心啦,抗爭失敗就認輸啦,仲要死撐。
鑽研漏洞,  踩踐踏界, 搞小動作, 暗箭傷人 都係泛民一貫本色

點樣申請其他處理

讀到博士都咁七,香港教育係咪出現問題

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2021-2-3 09:57 AM 發表

唔係佢,係逃左亡的健仔咋 ... 佢係"救手足"果位! (另一角度就係攞佢支棍企圖襲警) ... 希望佢打得甩呢個,但相信最後疑點歸於被告機會大,但參與暴動則感覺較難打甩 ... 多謝手足的高清片 ...

最少坐3年,  買屋買地家破人亡六親不認籌錢打官司,  狀棍拖長慢慢打,  輸贏都挖一筆,  好過癮............................

預祝佢晌監倉入面完成埋個食屎學位.

做乜隻曱甴仔自己走佬唔預埋啲兄弟呀

前排仲講要食止痛藥,仲間唔中會賴屎果個。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-2-3 09:59 AM 發表
所以示威係一定失敗既。

的確係咁,曱甴又用埋啲迫人三罷嘅乸渣招。

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-2-3 09:47 發表
荃灣公立何傳耀紀念中學學生曾志健,2019年10月1日示威期間在荃灣遭警員開真槍射中左胸,一度情況危殆。他事後被控襲警及
....
而與他同被控暴動罪的理工大學博士生邱宏達,今(2日)午就到區域法院出庭應訊。法官押後其案件至3月30日,待控辯雙方完成答辯協商後再提訊,期間邱續准以原有條件保釋。                                               

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210202/photo/bkn-20210202164903053-0202_00822_001_01b.jpg?20210202170538
轉做污點證人, 找出其它犯案者可減刑.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]