• 瀏覽: 4,966
  • 回覆: 64
+4
新人大婚之日通常都喜氣洋洋,馬來西亞一名新娘早前在婚禮上徵求新郎同意,讓她與前度男友最後一次擁抱,新郎臉上苦笑頓成全場焦點。新娘將片段上傳社交平台後,引來網民熱議。

前度向一對新人祝福
片段由在場賓客拍攝,新娘「@mayangkumay」當日與新郎一起迎接婚禮賓客,她的前男友亦有份出席,走向這對新人致以祝賀,並想和女方握手。不過,新娘反而轉向丈夫,舉起手指問他:「我能再擁抱一次嗎?」
新娘與前男友擁抱,新郎苦笑。
男方最後大方放行,新娘手拿花束溫柔擁抱前男友,後者顯然很感激,想和新郎握手表示感謝,亦獲對方擁抱。網民同情聲四起,有人指新郎低頭避見妻子擁抱前度,亦有人認為他的家人不知有何想法,並笑言至少新娘有問意
見。

新朗老實人,咁大方。係回教國家,應該帽事既。 你哋又點睇?

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20210203/mobile/odn-20210203-0203_00180_037.html

有次公司大胸女同事結婚,我同佢都算傾得埋,見佢穿deep V 就叫佢同我合照,走果陣 握手,佢可能開心過頭,特然擁抱我,我望下新郎,成塊面黑哂,老 尷到呢。

好多人係嫁比層樓而不是嫁愛的人,我公司有個男同事結婚娶的是父母喜歡的新抱,為的是家產

睇得出佢愛前男友多過老公

兄弟忍著,當有隻免費雞玩住先,發左一腳伸開佢,未發咪當免費雞加生仔機器使用

好好,這先生應慶幸生於大馬,

在日本,台灣,美國英國呢d,分分鐘男嘅女嘅結婚前一晚都出去各自揾食都唔出奇,最後野味

要著舊鞋, 梗係苦笑啦.

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-2-3 08:55 AM 發表
有次公司大胸女同事結婚,我同佢都算傾得埋,見佢穿deep V 就叫佢同我合照,走果陣 握手,佢可能開心過頭,特然擁抱我,我望下新郎,成塊面黑哂,老 尷到呢。
呢刻感受值得回味

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-3 09:29 AM 發表
好好,這先生應慶幸生於大馬,

在日本,台灣,美國英國呢d,分分鐘男嘅女嘅結婚前一晚都出去各自揾食都唔出奇,最後野味
結完婚都大把搵食,結婚既女人如果未生育過可以一戰,夠放又無手尾

這新聞,好有     還君明珠雙淚垂  的感覺!

同前度揮慧劍,斬情絲!

對前度黎講!

真係要求唱返首 似是故人來  飲恨

鄭少秋名曲,愛人結婚了

沒有前度, 如何成就了今日的她/他?

引用:
原帖由 鼠貓 於 2021-2-3 09:31 AM 發表

呢刻感受值得回味
有啲驚嚇就真,個女同事平時著 T,都會好自然咁露乳溝,又鐘意超 短裙,又周不時 踎咗喺我個位側邊同我吹水,走哂光咁,我又唔好意思狂昅,驚比佢知道我望佢條深溝老 尷,下次冇得再睇

引用:
原帖由 宿花間@@ 於 2021-2-3 09:32 AM 發表

結完婚都大把搵食,結婚既女人如果未生育過可以一戰,夠放又無手尾
這些機會發生在日本及台灣那裡會高好多,記得有曾報導過,日本已婚婦女玩人妻的惡行是高達44%

而台男一生患性病的機會率是高達7成半

中國唔係冇但做潘金蓮的會被唾棄

中國女生,大都是擁有 名花。。不願被濁世污,多是存貞操忠父母的高尚性格!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]