• 瀏覽: 38,165
  • 回覆: 317
  • 追帖: 1
+2
堅拒讓步又請求?精神分裂?搏屌?阿爺話屌你隻澳洲鬼都費事

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-2-1 11:51 AM 發表
莫里森仲有幾耐任期?
有排呀 佢個黨強勢起碼玩多5年 仲有傳媒大亨梅鐸加持, 在野黨冇戲唱
要等到澳洲人日日食龍蝦, 食到厭先得

袋鼠老無能用,求自己總理麻,垃圾

引用:
原帖由 pandan07 於 2021-2-1 10:52 AM 發表
中國與澳洲爆發地緣政治角力、中澳關係深陷緊張後,中方抵制對一系列澳洲出口產品。澳洲經濟受挫後,澳洲傳媒報道,儘管澳方官員近期連環以致函、致電方式,欲與中國商務部部長王文濤等磋商貿易問題,但中方以冷手法

澳洲傳媒幫手放風,但其總理就繼續口硬,還暗示要中國讓步,澳洲人民真的很支持莫里森?

新聞來源連結:
https://china.hket.com/article/2867182?r=cpstni
習大落城鄉都係坐旁邊聽返句「崖嘻更填啲」就要走了……政策咁高端嘅嘢講咗等於冇講。澳洲啲奢侈品好難傾。

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-2-1 10:54 AM 發表
個總統仲有幾耐任期,依家濕得好濕。
喺總理 

之前美國佬傳媒話澳洲損失二,三十億澳幣出口,微不足道,可以透過新市場解決,睇嚟新聞做假,用嚟被白豬,黃屍打飛機,痲痺下澳洲佬,美國佬趁機食埋d生意。

引用:
原帖由 pandan07 於 2021-2-1 10:52 AM 發表
中國與澳洲爆發地緣政治角力、中澳關係深陷緊張後,中方抵制對一系列澳洲出口產品。澳洲經濟受挫後,澳洲傳媒報道,儘管澳方官員近期連環以致函、致電方式,欲與中國商務部部長王文濤等磋商貿易問題,但中方以冷手法

澳洲傳媒幫手放風,但其總理就繼續口硬,還暗示要中國讓步,澳洲人民真的很支持莫里森?

新聞來源連結:
https://china.hket.com/article/2867182?r=cpstni
槍打出頭鳥,學吓新西蘭啦 , on 9 總理

澳洲想解決問題
就應該先解決製造問題嘅人
先炒條濕鳩總理啦
🤭😆

引用:
原帖由 shearerfung 於 2021-2-1 12:09 PM 發表
之前美國佬傳媒話澳洲損失二,三十億澳幣出口,微不足道,可以透過新市場解決,睇嚟新聞做假,用嚟被白豬,黃屍打飛機,痲痺下澳洲佬,美國佬趁機食埋d生意。
淨係教育產業都損失幾百億澳幣

引用:
原帖由 年月是流水 於 2021-2-1 11:20 AM 發表
玩到佢落台就岩 
無錯,呢條賤狗一日在位都咪L so 佢

到宜家我都唔係好明澳洲總理當初嘅諗法, 得罪自己嘅大客仔 仲有乜可能有大order! 淨係得你有貨? 非常奇怪的思想行為!

學國內網民話齊,就黎春節,唔想同佢嘈,二月忙春耕,三月清明節,有事遲啲先講啦

得罪大陸,註定食自己。
😒

引用:
原帖由 年月是流水 於 2021-2-1 11:20 AM 發表
玩到佢落台就岩 
支持你。

引用:
原帖由 K2020 於 2021-2-1 11:00 AM 發表

條友上次澳洲大火緊, 比人影到佢去左曬太陽, 上晒電視比一個澳洲女人當面拒絕握手, 仲係咁罵佢, 睇佢係上次澳洲大火同今次中澳貿易既處事能力, 都幾肯定又係一個靠吹水做上來既人.
唔知點解會選個咁冇料嘅人!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]