• 瀏覽: 2,506
  • 回覆: 18
引用:
原帖由 廢青遠離我 於 2021-1-31 11:22 PM 發表
英國可向歐盟提出這個請求,
由英國和歐盟,共同向BNO港人提供入藉機會
唔好意思,英國已經脫咗歐,佢地已經冇權叫歐盟做D乜,況且歐盟都唔會 蘇啲窮鬼,不過如果香港人帶D錢過歐洲開戶或者定居,其實好簡單,就以 希臘來計,你只要投資兩三百萬港元,已經可以移民希臘便可以有歐盟戶照,洗L靠英國呢D窮鬼國。

引用:
原帖由 廢青遠離我 於 2021-2-1 01:44 AM 發表

香港就係指揮家,一呼百應
夠晒鐘,洗唔洗搵醫生 再檢查下。

樓主嘅靚抽真係大開眼界,話時話你點解叫自己廢青

英國剛剛玩脫了...

引用:
原帖由 廢青遠離我 於 2021-2-1 01:44 AM 發表

香港就係指揮家,一呼百應
英國肺言

引用:
原帖由 廢青遠離我 於 2021-1-31 11:22 PM 發表
由英國和歐盟,共同向BNO港人提供入藉機會,以捍衛民主自由!
喺歐洲見到嘅情況,歐盟同英國根本唔係咁好關係,英國人睇唔起其他非英語的歐洲國家,其他地方嘅人覺得英國自私。

如果歐盟仲想係歐洲團結嘅話,就應該聯合中國對付英國,牽制俄羅斯。

中國同西方國家最大嘅問題就係西方國家好多都係議會政治,中國係強人政治,西方文明都唔係傻㗎,強人政治對西方國家意味著戰爭。

但係,遠交近攻合乎現實需要,估計歐盟係軍事上未必同中國合作,但係經濟上合作空間好大,英國脫離歐盟, 懷疑英國已經成為歐盟嘅眼中釘,如果中國揼錢蘇格蘭公投,歐盟表面上反對,枱底下隨時同中國夾錢搞散英國。

黃狗唔知英國已經脫左歐

引用:
由英國和歐盟,共同向BNO港人提供入藉機會,以捍衛民主自由!
大頭菜食多咗定係飲劣質白酒飲多咗?歐盟關你英國乜叉事啊?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]