• 瀏覽: 2,930
  • 回覆: 37
+2
走啦,果邊好好架,有民主又有言論自由,英倫貴族高人一等架,感受下自由空氣!

移民顧問up D人數差咁遠
邊個真

香蕉人一直以來都話冇錢冇辦法移民
今次唔使百萬資產,只需要幾萬生活費,真係千載難逢、機不可失呀 !
ps. 最緊要剪埋身分證以示決心

香港有「二百萬加一」個奸邪妖獸,英國要全部接收嗎?

大陰蒂國明益港人, 點會維生難?

引用:
原帖由 义電機 於 2021-1-31 07:00 PM 發表
移民顧問up D人數差咁遠
邊個真
把所有 UP 過的人UP 過的數字加起來,再除番幾多人 UP過,便是實際數字。
即早年遊行,差佬 UP 的人數同主辦機構公佈的數字都是用呢個方法。

dllm, 個顧問都唔識嘢嘅,BNO visa係上賓,要做嘢嘅咩?!

引用:
原帖由 皇旺絲 於 2021-1-31 18:43 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210131/photo/bkn-20210131180409207-0131_00822_001_01b.jpg?20210131180936

申請容易維生難 移民顧問料首年少於2萬人申BNO移民
01月31日(日) 18:04

移民顧問認為實際上移民英國的人數未必會大幅增加。
約540萬合資格香港居民,今日 ...
我認為2021 年. 30,000-40,000人移英.
2022年小於10,000人.
其後無人再提呢件事.

總共有50,000 左右的黑暴離港.

再之後就係回流潮. (希望政府係2022年之前禁止呢批人回流)

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-1-31 07:09 PM 發表
大陰蒂國明益港人, 點會維生難?
一路好走……永不回頭就得

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-1-31 08:11 PM 發表
dllm, 個顧問都唔識嘢嘅,BNO visa係上賓,要做嘢嘅咩?!
如果個個都用bno走,上網申請攪掂,移民顧問可以執笠啦,佢地梗係想要移民嘅人去其他國家啦

大把人收租已足夠 搞埋黃絲經濟圈 應該鼓勵佢地走

唔係有紮鐵師, 外賣師, 水喉師咩, 應該維生到既

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-31 09:37 PM 發表

12051818 一路好走……永不回頭就得
啱, 一路好走, 永不回頭就係.

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2021-1-31 10:03 PM 發表
唔係有紮鐵師, 外賣師, 水喉師咩, 應該維生到既
仲有超市理貨師、樓面管理師

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]