• 瀏覽: 3,419
  • 回覆: 66
+4
民建聯今日(31日)召開記者會,提出「變革香港」,當中包括「保障國家安全及穩定」、「政府更積有為帶領經濟發展」及「促進社會公平」等三個理念

繼泛民之後
依班人又想推翻政府
估計佢地會觸犯國安法

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/581637/民建聯提-變革香港-倡行政及司法改革-斥過百萬隧道口宣傳

皇國興廢在此一戰
各員一層奮勵努力
國家互補

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-31 06:12 PM 發表
民建聯今日(31日)召開記者會,提出「變革香港」,當中包括「保障國家安全及穩定」、「政府更積有為帶領經濟發展」及「促進社會公平」等三個理念

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210131/432547074743996416376904.jpeg/6SuFGAJUtJ1qDlu4Ign-mxxQWTC_yKB9MbNHTzGzR08?v=w1280r16_9
只要一國一制,不要多講。

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-31 06:12 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210131/432547074743996416376904.jpeg/6SuFGAJUtJ1qDlu4Ign-mxxQWTC_yKB9MbNHTzGzR08?v=w1280r16_9
原來司法改革同泛民冇分別, 其實你知唔知咩叫做國家互補? 不如你去非洲生活啦

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2021-1-31 06:16 PM 發表

原來司法改革同泛民冇分別, 其實你知唔知咩叫做國家互補?  你條契弟係非洲生活啦
佢地仲大罪過泛民

司法改革真係刻不容緩

引用:
原帖由 dhammika2 於 2021-1-31 06:15 PM 發表

只要一國一制,不要多講。
你已經觸犯國安法

總之, 以後香港既事都唔關反中白痴事了...

反中白痴仲係小學雞咁, 睇到都覺得搞笑...

引用:
原帖由 50505050 於 2021-1-31 06:19 PM 發表
司法改革真係刻不容緩
又多個觸犯國安法

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-31 06:21 PM 發表

又多個觸犯國安法
國安法原來你定㗎

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-31 06:20 PM 發表
總之, 以後香港既事都唔關反中白痴事了...

反中白痴仲係小學雞咁, 睇到都覺得搞笑...
佢地在顛覆國家政權

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-31 06:20 PM 發表

你已經觸犯國安法
咁你舉報嘛, 唔好成世反中白痴咁... 只會FF同咀炮...

引用:
原帖由 50505050 於 2021-1-31 06:22 PM 發表

國安法原來你定㗎
係都係亞爺嘅指令
你係小市民咁多意見就係顛覆國家政權

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-31 06:23 PM 發表

係都係亞爺嘅指令
你係小市民咁多意見就係顛覆國家政權
哈哈哈哈!你啲回覆笑能死人

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-31 06:22 PM 發表

咁你舉報嘛, 唔好成世反中白痴咁... 只會FF同咀炮...
民建聯咁玩法遲早死

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]