• 瀏覽: 1,661
  • 回覆: 32
熱賣及精選
英國嘅如意算盤唔係想你走, 你想走佢都未必會收, 因為收唔到咁多. BNO嘅作用係要你留低反政府, 畀政府拉先用BNO走佬. 咁反政府嘅人就可以有恃無恐, 反政府而無後顧之憂. 走反而唔係問題. 但佢只係想收反政府出色嘅人, 而唔係收曬所有人, 因為啃唔落.

英國佬係老屎忽. 不過未必呃到大陸領導人.

回覆 引用 TOP

五年後大陰蒂國拒絕移民申請, 香港又冇咗居留權, 咁點算?

[hide]http://g.udn.com.tw/upfiles/B_M1/m100227459/PSN_PHOTO/656/f_10768656_1.JPG[/hide]
金毛真係可以自豪, 先搞脫歐順手踢走梅姨, 依家搞收留曱甴, 遲下仲有蘇獨搞到大陰蒂國得返半個島......真係政績輝煌.

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-1-29 10:21 PM 發表

金毛真係可以自豪, 先搞脫歐順手踢走梅姨, 依家搞收留曱甴, 遲下仲有蘇獨搞到大陰蒂國得返半個島......真係政績輝煌.
大量香港人沖過去搞黃色經濟圈

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-1-29 10:17 PM 發表

做陰魂野鬼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-29 10:11 PM 發表

英國政府將於當地下周日(31日)開放讓持英國國民(海外)護照(BNO)的香港人申請BNO居留簽證,該國外交部周四(28日

日)公布詳情,相關持有人可於2月23日起使用手機應用程式申請,並延長「特許入境許可(LOTR)」至3月底。中國駐英國大使館批評英方違背承諾,中方將作出有力回應。
因應香港去年實施《港區國安法》,英國政府宣布向持BNO港人及其受養人提供入籍途徑,可透過LOTR ...
提供居留???和入籍途徑??只是居留和比錢入籍,一睇就知玩文字遊戲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-1-29 10:17 PM 發表

咁就要做難民或者人球,被人踢來踢去㗎喇。
有人想做難民,有版睇㗎。
不過係咪冇咗香港居留權,仲未確定。
等好多人去咗之後先至宣布取消居留權,咁佢就有牌

回覆 引用 TOP

當然自豪啦,係英國死左都唔知咩事

我諗起一套紀錄片,講歐洲外勞,去英國農田割菜的生活。

腰酸背痛,人工不高,但與更窮的歐洲國家相比,叫做好過無。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-1-29 10:21 PM 發表

大量人才及經濟收益,當然自豪...

我呢款可能只值一便士的可否申請呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ax7ax 於 2021-1-29 11:56 PM 發表

當然自豪啦,係英國死左都唔知咩事
我覺得佢已經做得好足,之前成個人落哂型.出番院仲要做抗疫.

回覆 引用 TOP

引用:

留英難民囉

回覆 引用 TOP

諗住呃完港幣就先篩選高學歷專業及富豪港殖民地英奴留英,其他就驅逐出境,呢的一石二鳥呃傻仔錢更係自豪。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]