• 瀏覽: 1,887
  • 回覆: 27
匈牙利總理歐爾班早前表示,最快會在今日或明日,簽署訂購中國新冠疫苗的協議,他又表示,一留意鄰國塞爾維亞的疫苗接種情況。塞爾維亞是首個使用中國疫苗的歐洲國家,早前亦展開大規模接種工作。               

香港磚家要學下野, 唔係叫你批, 係叫你地學人地留意下接種左疫苗既國家的情況, 去考慮, 唔好下下又咩三期報告.

點解其它國家又識, 香港又唔識呢? 唔好做事咁官僚啦.

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1573098-20210129.htm?spTabChangeable=0

全世界二千幾萬人使用都冇問題,但香港磚家係要等人手整理嘅數據,隨時拖到2022

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-1-29 20:29 發表
全世界二千幾萬人使用都冇問題,但香港磚家係要等人手整理嘅數據,隨時拖到2022
香港磚家只識跟公式做事.

香港的磚家係黃屍攬抄派禍港㗎,佢地希望香港沉淪幫助犯民奪權,林鄭月娥和政府不要聽佢地講不用中國疫苗,大部份正常香港人都想打國藥疫苗,人命關天呀

科興畀世衛審核嘅三期臨床報告,整多一份畀香港專家睇下又得唔得,無謂爭拗啦

全世界都搶中國疫苗,只有香港話唔要。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-1-29 08:55 PM 發表
科興畀世衛審核嘅三期臨床報告,整多一份畀香港專家睇下又得唔得,無謂爭拗啦
香港磚家好似係要喺醫學期刊發表嘅報告,科興俾佢哋係唔得嘅。
有錯請指正。

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-1-29 09:01 PM 發表

香港磚家好似係要喺醫學期刊發表嘅報告,科興俾佢哋係唔得嘅。
有錯請指正。
若然世衛睇過科興份報告,通過可以畀人接種,咁香港專家會否接受,新聞報導好似有位專家講話可以,不一定要醫學期刊發表喎。

香港就無咁幸福

睇第三期數據 使L 尊家咩 輸數據入電腦 用AI 攪𠃊掂啦 

引用:
原帖由 二流分析員 於 2021-1-29 21:14 發表
睇第三期數據 使L 尊家咩 輸數據入電腦 用AI 攪𠃊掂啦 
AI 都叻過呢班專家. 佢地只係舊式機器.

提示: 違規內容已被屏蔽
好明顯,匈牙利沒有喺度食,喺度痾嘅所謂磚家

又無係自己國家試用過,亦唔洗等第三期正式報告...都用...

反而香港d專家真係...

香港不要,匈牙利要。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]