• 瀏覽: 490
  • 回覆: 22
美國有唔少街數要找.
早幾日, 法國好似已經追數.

引用:
原帖由 hummel 於 2021-1-29 04:23 PM 發表
中國透過自產新冠肺炎(武漢肺炎)疫苗展開「疫苗外交」,然而台灣目前仍未開放施打新冠疫苗,引發質疑聲浪。對此,台北市長柯文哲分析,台灣只要再撐半年,就算不用中國疫苗,大概半年內也會解決。因為美國總統拜登會用最大力氣讓美國3億人口打到疫苗,估計美國人打完後,生產線不會馬上關閉,剩下的

https://image.cache.storm.mg/styles/smg-800x533-fp/s3/media/image/2021/01/28/20210128-112008_U2764_M669656_80b7.jpg?itok=8YUuNsNB
可是輝瑞的大中華區代理商是中國大陸啊,台灣之前不就是因為這個原因說不用嘛

呆灣慢慢等...........死

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-29 04:33 PM 發表
台灣生死唔緊要架,等美國主子醫好疫病先過黎俾藥救台灣人?係咪咁呀?
台灣真係賤過地底泥,連巴西,印尼呢D窮國政府都搵到疫苗比自己國人,台灣政客就政治掛師,死幾多都唔急,要等洋大人打完晒之後施捨俾台灣乞兒。

對唔住,唔應該話施捨 因為台灣要俾足錢,玩吓手好似F16過氣軍火咁要俾天價。

你當美國系皇帝, 美國當你台灣系契弟.
一味搵契弟賣過時武器, 未殺人, 先殺自己果D.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-29 04:31 PM 發表
真卑賤,要等美國打完3億3千萬人先可以打,真係好心呢台灣人唔係美國奴,同美國人一樣擁有相同權利!
台蛙是世界賤民,這是常識!

引用:
原帖由 hummel 於 2021-1-29 04:23 PM 發表
中國透過自產新冠肺炎(武漢肺炎)疫苗展開「疫苗外交」,然而台灣目前仍未開放施打新冠疫苗,引發質疑聲浪。對此,台北市長柯文哲分析,台灣只要再撐半年,就算不用中國疫苗,大概半年內也會解決。因為美國總統拜登會用最大力氣讓美國3億人口打到疫苗,估計美國人打完後,生產線不會馬上關閉,剩下的

https://image.cache.storm.mg/styles/smg-800x533-fp/s3/media/image/2021/01/28/20210128-112008_U2764_M669656_80b7.jpg?itok=8YUuNsNB
嗟來之食都話有骨氣?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]