• 瀏覽: 2,566
  • 回覆: 61
+3
英國政府1月29日宣布1月31日起開放持英國國民(海外)(BNO)身份的人士申請簽證。BNO持有人和合資格家屬如果持有具生物特徵辨識的BNO護照、香港特

去年半年得7000人咁小?! 英國好無面喎. 你試下派 $1000蚊, 我估都唔只7000人排隊拿喎.

今年全年預計只有 30000-40000人.

如何計呢條數出來呢? 7月-12月共有7000名暴徒去英.
* 今年正式可以去, 吸引力升一倍,
*  但最暴的已經去左, 大約吸引力減50%.
*  2月可以用App 申請, 方便宅男. 吸引力多30%.
*  英國疫情見頂, 吸引力升一倍.

* 全年會有 30,000 - 40,000 暴徒離港. ..... (比我想像中小好多)

有小小失望.. 英國佬今次有D 魚喎. 送比佢地無人去

明年全年不多於 10000人移英.

50000人應該會無左香港永久居民..

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/580837/bno-visa-英國宣布1月31日開放簽證服務-2月23日起透過手機申請

快啲去啦唔送啦⋯⋯記住唔好返轉頭啊

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-29 12:42 發表
太小人去. 得7000..... 點先可以引多D 黃人去?!

下???唔係200萬咩???

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-29 12:40 PM 發表
英國政府1月29日宣布1月31日起開放持英國國民(海外)(BNO)身份的人士申請簽證。BNO持有人和合資格家屬如果持有具生物特徵辨識的BNO護照、香港特

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210129/431755753926168576315879.jpeg/0fJBwAvOPA9mGFS-S4dbtI-AiE0pXJSXBqqFbAaqh ...
愈方便,愈好。
可以送走晒班YC。

呢批人一定要取消佢哋嘅香港永久居民身份. 如果唔係五年後英國就有籍口唔俾佢哋移民踢佢哋返香港

引用:
原帖由 叻B仔 於 2021-1-29 12:44 發表
下???唔係200萬咩???
錯.. 係 200萬 + 1..

中方反制???😏

口炮式反制...

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-29 12:42 PM 發表
一路好走……政府要取消佢哋香港人身份

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-1-29 12:46 發表
中方反制???😏
太小人走. 未必反制. 反制的話呢7000人回流點算.

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-1-29 12:46 PM 發表
呢批人一定要取消佢哋嘅香港永久居民身份. 如果唔係五年後英國就有籍口唔俾佢哋移民踢佢哋返香港
居留權都應該檢討
好似日本咁 永住權都唔係你有 就可以永遠擁有

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-29 12:48 PM 發表

太小人走. 未必反制. 反制的話呢7000人回流點算.
你連LOTR 同BNO Visa 都未識分???

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-29 12:43 PM 發表

太小人去. 得7000..... 點先可以引多D 黃人去?!
發起眾籌?21年4月1號前去英國送機票?!

半年後,未知走了幾多人(加資金)...

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-1-29 12:49 PM 發表

你連LOTR 同BNO Visa 都未識分???
分嚟做乜嘢啊?日落的帝國留番啲無知嘅人去啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]