• 瀏覽: 1,424
  • 回覆: 11
所謂嘅曱甴
你睇下佢哋嘅行為
簡直唔係人
結局係畀警察拉咗

「黃絲」經常講「齊上齊落」,現在咪又係「大難臨頭各自飛」!攬炒派區議員劉家衡的助理兼網紅女友「搣時潘」潘書韻,與「港獨」分子劉頴匡前女友「中大Email」黃于喬,日前網上直播與一名肥胖男網友在酒店房間大玩「SM」性虐片段,結兩人聯同攝影師三人齊齊被捕「搣時潘」噚日朝宣布「收山」後,被佢當老友、更在感言中被點名的「中大Email」卻急急割席。她在Instagram表示,「講真,我本來都無預計過事情會發展到咁。」她聲稱,只想約兩個滋擾她們的網友同時見面,拍片看他們如何互動,但騷擾她的人遲到,之後「搣時潘」處理男網友的手法在她「意料之外」。而「搣時潘」男友劉家衡疑似採取「龜縮政策」,一直未見任何回應。
有網民鬧爆潘書韻和黃于喬「毫無悔意」,狠批「玩大咗咪認囉!唔係你係黃就一定有人撐」、「唔該唔好消費政治。」
https://www.dotdotnews.com/a/202007/29/AP5f20f232e4b0d24f998918bb.html

附件

5f20f1ed60b23abcbc401048.jpg(167.97 KB)

DQ皇CY689票就是帥

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-1-28 02:51 PM 發表
所謂嘅曱甴
你睇下佢哋嘅行為
簡直唔係人
結局係畀警察拉咗

「黃絲」經常講「齊上齊落」,現在咪又係「大難臨頭各自飛」!攬炒派區議員劉家衡的助理兼網紅女友「搣時潘」潘書韻,與「港獨」分子劉頴匡前女友「中大Email」黃于喬,日前網上直播與一名肥胖男網友在酒店房間大玩「SM」性 ...
曱甴區已完驚俾柱女潘節鳩濕。

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 28-1-2021 02:51 PM 發表
所謂嘅曱甴
你睇下佢哋嘅行為
簡直唔係人
結局係畀警察拉咗

「黃絲」經常講「齊上齊落」,現在咪又係「大難臨頭各自飛」!攬炒派區議員劉家衡的助理兼網紅女友「搣時潘」潘書韻,與「港獨」分子劉頴匡前女友「中大Email」黃于喬,日前網上直播與一名肥胖男網友在酒店房間大玩「SM」性 ...
坐喺度執雞嘢人工,你估唔驚hi埋冇得撈

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-1-28 10:44 PM 發表

坐喺度執雞嘢人工,你估唔驚hi埋冇得撈
還掂同條柱女潘係無性戀愛,
借度意換過件自由西囉!

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-28 11:11 PM 發表

還掂同條柱女潘係無性戀愛,
借度意換過件自由西囉!
愚蠢曱甴 有啲真係會信㗎

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-1-29 08:09 AM 發表

比少少賤肉曱甴睇下
賤格曱甴荷包
會自動減值

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 29-1-2021 02:07 PM 發表

比少少賤肉曱甴睇下
賤格曱甴荷包
會自動減值
真係豬兜曱甴

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-1-29 08:09 AM 發表

有啲傻仔曱甴確係低低地。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-30 12:45 AM 發表

有啲傻仔曱甴確係低低地。
做得拮甴都係低低哋

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-1-30 07:51 AM 發表

做得拮甴都係低低哋
呢類傻傻地曱甴先最好利用…

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-30 12:37 PM 發表

呢類傻傻地曱甴先最好利用…
曱甴真係好咸濕 畀人.....

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-2-1 07:47 AM 發表

曱甴真係好咸濕 畀人.....
曱甴見到人哋冇著衫
即刻 暈了 大浪