• 瀏覽: 5,641
  • 回覆: 94
+4
一名男學生於去年元旦大遊行期間塗污灣仔滙豐銀行提款機中心,被控刑事損壞及拒捕,並經審訊後被定罪,他今(25日)在東區法院...

又一個傻西準備展開精彩人生

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0125_00822_001.html

抵死🪳去監倉過新年啦

監獄會加餸,過年有鷄脾食,正呀!

曱甴以為真係違法達義。

引用:
原帖由 buddy-wah 於 2021-1-28 07:37 AM 發表
監獄風雲無講過過年有雞脾食架喎

奸邪妖獸製造爭端,莫說判囚五個半月,即使判囚五十個半月都應該。

正常官回來啦,恭喜

引用:
原帖由 buddy-wah 於 2021-1-28 07:37 AM 發表
還有佢地最愛的尾各橙🤔🤔

黃絲腦殘有精采人生要多謝犯民

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

引用:
原帖由 simonfdf 於 2021-1-28 07:54 AM 發表
正常官回來啦,恭喜
咁都5個月,之前有冇99%超 輕判?🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-1-28 08:03 AM 發表

咁都5個月,之前有冇99%超 輕判?🤔🤔
好多都輕判左,算啦,希望日後正常返。

香檳斷市

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-28 07:32 AM 發表
抵死🪳去監倉過新年啦
黃狗好醒目㗎, 坐監識揀好日子, 一月尾坐就最抵喇,拿二月又咁短, 又有農曆年假,四月又有復活節假,扣埋假期好快出返嚟

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-1-28 07:46 AM 發表

監獄風雲無講過過年有雞脾食架喎
可唱找到知己

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-1-28 08:07 AM 發表

黃狗好醒目㗎, 坐監識揀好日子, 一月尾坐就最抵,拿二月又咁短, 又有農曆年假,四月又有復活節假,扣埋假期好快出返嚟
黃狗冇利是收喎不過佢哋都唔係中國人⋯應該唔會收利是嘅

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]