• 瀏覽: 599
  • 回覆: 14
一名懷孕 7 個多月孕婦,上周三( 20 日)被警員截查,遭警方反鎖雙手及拖行拉扯,並以涉嫌「...

Nancy同佢baby嘅事,當然係交返比baby kingdom跟進啦!立場做乜咁多管閒事?

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com/soc ... 留醫-孕婦-警截查時已立即取出身分證/

熱賣及精選
同官講啦...

有唒片,點講都冇用!

香港警察亂拉人, 只會引起社會對警察反感.

黑玫瑰
暴徒同埋民主黨議員現在最痛恨的,是拍片果個人!
有片,無得屈

------------------------------
一支破筆 橫掃千軍
香港民主運動
總軍師

黃黑泛暴記教協
吸毒詐騙同性戀

保持社交距離 預防美國肺炎
------------------------------
Sometimes I wonder... will God ever forgive us for what we've done to each other? Then I look around and I realize... God left this place a long time ago.

引用:
原帖由 二叔持倉 於 2021-1-28 06:05 AM 發表

Sometimes I wonder... will God ever forgive us for what we've done to each other? Then I look around and I realize... God left this place a long time ago.
It depends on what do you believe.

附件

1206-00176-012b2.jpg(72.36 KB)

2021-1-28 06:10 AM

一支破筆 橫掃千軍
香港民主運動
總軍師

黃黑泛暴記教協
吸毒詐騙同性戀

毒果唔係話個大肚婆係藍絲黎嘅?點解會揾曱甴議員嘅

曱甴議員又唔係話藍絲與狗不得入內嘅咩?

引用:
原帖由 老納 於 2021-1-28 04:23 AM 發表

有唒片,點講都冇用!
用b做本錢人唔收天收

引用:
原帖由 人黃腦自殘 於 2021-1-28 06:21 AM 發表

毒果唔係話個大肚婆係藍絲黎嘅?點解會揾曱甴議員嘅

曱甴議員又唔係話藍絲與狗不得入內嘅咩?
啲黃人解釋話係事件發生後才變黃

引用:
原帖由 WongManTak 於 2021-1-28 04:26 AM 發表

香港警察亂拉人, 只會引起社會對警察反感.
見仁見智, 仇警人士睇法當然唔同, 顛倒黑白, 可幸呢班敗類只是一小撮人!

引用:
原帖由 atkatk002 於 2021-1-28 06:10 AM 發表

It depends on what do you believe.
I understand China want Hong Kong, yes. But how can my own people do this to each other?

引用:
原帖由 二叔持倉 於 2021-1-28 06:49 AM 發表

I understand China want Hong Kong, yes. But how can my own people do this to each other?
Thanks to RTHK, Pan-democratic, Appledaily...

一支破筆 橫掃千軍
香港民主運動
總軍師

黃黑泛暴記教協
吸毒詐騙同性戀

最緊要人有事

報應

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]