• 瀏覽: 2,090
  • 回覆: 30
以陳笑恥的體質, 我就唔信佢會去接種mRNA疫苗, 呢條姑婆仔在夏天都著羊毛冷衫圍頸巾.

據說科興和國藥疫苗都等緊世衛批准緊急使用,有鳩時間啋香港那班十九專家。

我係科興都唔會申請在香港上市.我擔保班黑醫一定會從中搞破壞,整死三幾十人, 令到全世界抗疫受阻.

引用:
原帖由 遊鯤 於 2021-1-27 04:04 PM 發表
睇科興和國藥對刋登數據的態度,恐怕這兩款疫苖都是留為國內自用或支援第三世界國家抗疫。
有回鄉證嘅可以上去打,否則就在香港打輝瑞。

引用:
原帖由 peter925 於 2021-1-28 12:52 AM 發表

有回鄉證嘅可以上去打,否則就在香港打輝瑞。
有回鄉證係唔多夠,仲要黐住在民建聯工聯會。

土爾其丶印尼丶巴西丶啊聯酋等國家打了中國疫苗,沒有人出現嚴重問題和副作用,歐美呢D疫苗又死人又副作用多多,香港人不要做白老鼠,拒絕用歐美疫苗,香港幾百萬人口,中國公司唔會賺或看不起那區區幾百萬支疫苗的錢,香港人唔主動去要,國內公司唔一定會優先比香港,國內公司會儘快爭取全球幾十億支市場,希望政府主動出面呼籲國家優先供港,唔好比曱甴醫生阻撓,給我們需要打國內疫苗民眾一個期望,呢D歐美疫苗唔敢同曱甴爭,進歐美疫苗的專家醫生應該係有佣金,咪呢班曱甴醫生咁堅持要歐美疫苗???廉政公署要深入調查

香港的磚家係黃屍攬抄派禍港㗎,佢地希望香港沉淪幫助犯民奪權,林鄭月娥和政府不要聽佢地講不用中國疫苗,大部份正常香港人都想打科興疫苗,人命關天呀

內地科興疫苗遲來港議員促搵國藥陳肇始:非常關心

標題起得真好,人笑恥竟然表示關心,真係非比尋常

引用:
原帖由 wei200929 於 2021-1-29 05:46 PM 發表
土爾其丶印尼丶巴西丶啊聯酋等國家打了中國疫苗,沒有人出現嚴重問題和副作用,歐美呢D疫苗又死人又副作用多多,香港人不要做白老鼠,拒絕用歐美疫苗,香港幾百萬人口,中國公司唔會賺或看不起那區區幾百萬支疫苗的錢,香港人唔主動去要,國內公司唔一定會優先比香港,國內公司會儘快爭取全球幾十億支市場,希望政府主動出面呼籲國家優先供港,唔好比曱甴醫生阻撓,給我們需要打國內疫苗民眾一個期望,呢D歐美疫苗唔敢同曱甴爭, ...
師兄點查都無用,藥廠同西E至少幾十年勾結,點樣收取利益係唔可能有漏洞的

塵笑恥

簡直係香港之恥

香港的磚家係黃屍攬抄派禍港㗎,佢地希望香港沉淪幫助犯民奪權,林鄭月娥和政府不要聽佢地講不用中國疫苗,大部份正常香港人都想打科興疫苗,人命關天呀

如果使用歐美疫苗一定要呢班白痴委員會人員和曱甴醫護人員打先,同時要直播看住他們打,給市民一個信心,要不然市民唔好打,費事做了白老鼠。土爾其丶印尼丶巴西丶啊聯酋等國家打了中國疫苗,沒有人出現嚴重問題和副作用,歐美呢D疫苗又死人又副作用多多,香港人不要做白老鼠,拒絕用歐美疫苗,香港幾百萬人口,中國公司唔會賺或看不起那區區幾百萬支疫苗的錢,香港人唔主動去要,國內公司唔一定會優先比香港,國內公司會儘快爭取全球幾十億支市場,希望政府主動出面呼籲國家優先供港,唔好比曱甴醫生阻撓,給我們需要打國內疫苗民眾一個期望,呢D歐美疫苗唔敢同曱甴爭,進歐美疫苗的專家醫生應該係有佣金,咪呢班曱甴醫生咁堅持要歐美疫苗???廉政公署要深入調查

香港的磚家係黃屍攬抄派禍港㗎,佢地希望香港沉淪幫助犯民奪權,林鄭月娥和政府不要聽佢地講不用中國疫苗,大部份正常香港人都想打國藥疫苗,人命關天呀

引用:
原帖由 goyoyogo 於 2021-1-29 06:12 PM 發表

師兄點查都無用,藥廠同西E至少幾十年勾結,點樣收取利益係唔可能有漏洞的
呵咁又係?政府縱容了十多年,又無人敢去管下鑑督,而港民又要維園民主,港民曱甴點有時間會留意呢D行為呢,冇辦法囉?唯有任呢班利慾貪腐的曱甴廢醫繼續囉?我地市民無可奈何

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]