• 瀏覽: 1,635
  • 回覆: 14
你祖國阿三都話咗系假新聞啦

好心你啦,身為阿三,多D留意你自己祖國新聞啦

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-26 11:36 AM 發表

蘋果日報都引用
信蘋果
信毒蘋,智商遠離我
你系阿三,你應信你祖國

連印度陸軍都親自出來澄清,中印邊境的確發生過「小型對峙」,但已藉協商解決紛爭,印軍都批評根本無軍事衝突,有人發放假新聞。

如果樓主信印媒,我就更相信台媒UDN及西方媒體路透社。

[轉貼]

印媒稱共軍20人受傷 印軍打臉印媒「別誇大不實報導」

https://udn.com/news/story/6809/5202763?from=udn-catelistnews_ch2

某些奸邪妖獸胡亂發放假新聞,嚴重降低軍事討論版質素。

已報所謂中印今次衝是被造謠,假消息!

引用:
原帖由 highbury64 於 26-1-2021 11:36 AM 發表

蘋果日報都引用
信蘋果
信蘋果,監都有得坐。
唔信可以問吓佢老細

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-26 11:10 AM 發表
https://hk.appledaily.com/international/20210125/DBHUUDU4GVDXFL6V6AUVEEXKNM/
印度傳媒表示錫金邦北部的納庫拉(Naku La)地區日前有中國士兵越境,雙方爆發衝突,各有士兵受傷,其中中國解放軍最少20名士兵受傷,印度則有4人受傷,目前衝突已結束,但氣氛仍然緊張。國防部周一晚就中印第9輪軍長級會談發聲明,指雙方同意盡早推動 ...
印度媒體已經信唔過,再加上毒菓,假上假。

假消息,印度媒體已經闢謠

印度官方都出黎澄清話係假新聞. 

今次64大佐又跟車太貼再次撞車 

引用:
原帖由 kingking99 於 2021-1-26 06:21 PM 發表
64大佐習慣抄車。但每次都要返出再抄車就知世界難啦

引用:
原帖由 kingking99 於 2021-1-26 06:21 PM 發表
人地專業架,目的就系不停出文抺黑中國,真假都唔要,因為佢知道好多人只睇標題

64 兄有無返去印度祖國打 "印度肺炎疫苗"?

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-26 11:36 發表

蘋果日報都引用
信蘋果
引用大妓院都要信。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]