• 瀏覽: 64,863
  • 回覆: 365
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-1-28 07:34 AM 發表

思維困死在香港的黃絲當然係可憐
That's you idiot hahaha smallest circle compared with whole of the world's yoga industry wakaka 

引用:
原帖由 thanks橋 於 2021/1/26 10:06 發表
疫情下孤苦伶仃的基層人士徒添苦難,有調查發現80%一人基層家庭目前已成為失業大軍,逾60%更居住在劏房內,需長時間面對在

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210125/photo/bkn-20210125115557450-0125_00822_001_01b.jpg?20210125152826

疫情下孤苦伶仃的基層人士徒添苦難,有調查發現80%一人基層 ...
我都好需要一份工, 我都好需要一份工

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-27 02:24 PM 發表

國安呢死廢柴 call左未?
Call你 LM接客,曱甴🤣🤣🤣

引用:
原帖由 avarice 於 2021-1-28 08:38 PM 發表

Call你 LM接客,曱甴🤣🤣🤣
你條廢人又話搵國安拉我,連咁小既事都唔敢做,唔死都無用

引用:
原帖由 joeyeungyeung 於 2021-1-27 08:53 PM 發表
攬炒? 比武漢肺炎攪到全世界一鑊金
曱甴,你魯母美國肺炎

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-28 08:39 PM 發表

你條廢人又話搵國安拉我,連咁小既事都唔敢做,唔死都無用
曱甴,拉你 LM做雞,吹咩🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Hang1596321 於 2021-1-26 06:24 PM 發表

冇所謂啦..你話美國肺炎,我就話武漢肺炎,兩個說法都得...掂啊😂
曱甴,你LM 做雞無所謂🤭

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-26 05:07 PM 發表

快啦~~報左未啊? 我等緊國安上門,
你條廢柴夠唔夠膽call國安啊?
我夠膽 call你 LM做雞🤭

引用:
原帖由 avarice 於 2021-1-28 08:42 PM 發表

曱甴,你LM 做雞無所謂🤭
你有病就返大陸睇中醫啦😂😂,武漢肺炎幫到你啊🤫🤫🤔🤣😂😂🤣🤣

其實疫情下除了拿綜援的人增多,住公屋的人也會否增多?

三跑長期請人$1000日呀!失業on99

引用:
原帖由 thanks橋 於 2021-1-26 10:06 AM 發表
疫情下孤苦伶仃的基層人士徒添苦難,有調查發現80%一人基層家庭目前已成為失業大軍,逾60%更居住在劏房內,需長時間面對在

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210125/photo/bkn-20210125115557450-0125_00822_001_01b.jpg?20210125152826

疫情下孤苦伶仃的基層人士徒添苦難,有調查發現80%一人基層 ...
食物鏈低層,本該如此

所以窮人生一個小孩就算啦! 養育子女經濟負擔太大啦!

作多d啦

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-26 10:11 AM 發表
睇見呢d屋真係....忍唔住想喊
估唔到香港人要住呢d屋
曱甴話郊野公園, 禁填海重要過起樓比人住喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]