• 瀏覽: 36,729
  • 回覆: 358
  • 追帖: 1
+14
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-26 09:29 AM 發表
保組織綠色力量創辦人之一周兆祥唱衰檢測物資「食壞人」,網民狂貼「餐蛋麵相」反擊。

政府前日首次實施「禁足令」 圍封佐敦「受限區域」,並為受影響居民提供生活物資。據悉,完成檢測的居民獲得膠手帶後,同時獲派發一袋載有杯麵、即食麵、意粉或通粉、湯包、沙甸魚罐頭、豆豉鯪魚、茄汁焗豆 ...
唔知大家有無聽聞過,呢條徙民周搏士係廿多年前講過一個理論,就係飲用坑渠水比飲用家居水安全。佢當時間唔中會有D另類生活態度之類嘅講座,係真係有咁講過,佢當年嘅眼屎又黃又多。估唔到佢今日重健在。

環保組織綠色力量就是邪教組織不理它也罷。

引用:
原帖由 大林林 於 2021-1-27 01:57 PM 發表

佢地用法國礦泉水沖涼嫁
曱甴點會沖涼咖!

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2021-1-27 09:45 PM 發表

曱甴點會沖涼咖!
用屎渠沖涼

引用:
原帖由 慕應雄z 於 2021-1-27 07:44 PM 發表

唔知大家有無聽聞過,呢條徙民周搏士係廿多年前講過一個理論,就係飲用坑渠水比飲用家居水安全。佢當時間唔中會有D另類生活態度之類嘅講座,係真係有咁講過,佢當年嘅眼屎又黃又多。估唔到佢今日重健在。
做佢家人真慘

我把罐頭刀呢

引用:
原帖由 大林林 於 2021-1-27 09:48 PM 發表

用屎渠沖涼
用屎水淋身

呢條友出世到依家都冇食過呢啲嘢? 

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-26 11:46 PM 發表

由依家開始,你每日晚餐都食餐蛋麵,睇下點
人地講緊食一兩日, 你就講日日食,你真係九吾搭八,

斷食一周清腸胃,食太陽增加正能量,飲雙氧百毒不侵,飲尿能醫百病。

引用:
原帖由 kowloon3388 於 2021-1-28 07:22 AM 發表

人地講緊食一兩日, 你就講日日食,你真係九吾搭八,
駛撚同佢認真

點壞都唔該你條冚家剷個腦壞

餐蛋麵正好好食

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]