• 瀏覽: 10,954
  • 回覆: 64
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 chriswong1010 於 2021-1-26 09:58 AM 發表
咖哩佬除左強姦仲識乜
  就係咁先得人驚,  同第二啲人打打輸咗最多冇命啫。

死曱甴咁鍾意打仗!天使仲唔去勞軍?有左個仔咪可以移民!到時入籍有投票權,日日被姦利多於弊,你同意嗎?

引用:
原帖由 007star 於 2021-1-26 09:28 AM 發表
4名印度軍人以及至少20名解放軍士兵受傷
so funny
假新聞令你High到標米青未?

引用:
原帖由 西部肉肉鞋抽 於 2021-1-26 03:51 PM 發表
自從看過網上一些印度軍人閱兵玩雜技的小丑視頻,我是不會相信解放軍傷40而印度卻只傷4人。
哈哈哈....! 果啲印度小丑兵真係好攪笑...諗起都忍唔住會笑....!

引用:
原帖由 貴貴大大手袋 於 2021-1-26 02:28 PM 發表
支那共和軍 炮嘴Number One

支那黃屍曱甴軍...攪革命似發狗瘟...恐怖行為勝拉登...但都輸到一鑊甘....!

阿差上次打輸唔忿氣............今次作文贏番中國................

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-26 10:03 AM 發表
此消息流出是為⋯報導佢哋打交又打贏⋯激死
傷廿多件
印度人一個士兵可以單殺過百美軍
仲要係普通士兵
唔好問點解我知 因為印度佬自己講
你唔好質疑 佢講就一定係真既

咖哩佬就係「心頭高、能力低」

引用:
原帖由 哪singh 於 2021-1-26 12:01 PM 發表

我國解放軍個個打得!唯保護菊花最弱!
輸比亞差也冇辨法
要著多條底褲上陣

引用:
原帖由 春天強勁的山羊 於 2021-1-26 01:38 PM 發表

我對印度冇歧視,不過每次一聽到依個國家腦海第一時間就係諗起強姦,有時我自己都懷疑聽到印度唔係應該即刻諗到咖喱咩但事實係依家聽到依個國家名個腦自己會彈出強姦依兩個字
神回覆「我對印度冇歧視」

引用:
原帖由 noel2046 於 2021-1-27 09:25 AM 發表

神回覆「我對印度冇歧視」
冇辦法依個國家太瘋狂上至阿婆下至動物只要有窿係印度都有危險,光天化日行行下街都可以比人捉上巴士老強,其他乘客冇幫手制止仲要加入,又有網上號召去學校老強非禮女學生冇人報警不特止仲有幾千人參與,我懷疑依個國家仲有冇好人正常人

引用:
原帖由 noel2046 於 2021-1-27 09:23 AM 發表

要著多條底褲上陣
冇用!軍人保護頭身!但着紙底褲

印媒似黃記,今次衰得太低能

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2021-1-26 09:58 AM 發表
咖哩佬除左強姦仲識乜
乜唔係 輪姦婦女 咩!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]