• 瀏覽: 656
  • 回覆: 15
印度針會死人~有印度咩左隻鑊!!!

而家系人都知你特9英揾地方做皇帝啦!!搵到阿三度~睇你個仆街幾時死~

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2021-1-25 10:33 PM 發表
印度針會死人~有印度咩左隻鑊!!!
大少奶打咗biotexh 乜都唔怕啦

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2021-1-25 10:36 PM 發表
而家系人都知你特9英揾地方做皇帝啦!!搵到阿三度~睇你個仆街幾時死~
係人都知大少奶呢家同香港有時差~係老美做緊土皇帝啦。

莫綺雯你隻臭hi又為你件契家佬大種乞兒特9彈9出黎仲咩姐??頭先冇睇你2個仆街系大6搞大耳窿段新聞呀??而家有鬼掹你2個仆街隻腳~你2個仆街有冇常感腳痺姐??你2個仆街件印童神童系邊姐??

喂!!莫綺雯你系加州山景城搞事既ip~中央國家安全機知道哂!!!

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2021-1-25 10:42 PM 發表
莫綺雯你隻臭hi又為你件契家佬大種乞兒彈9出黎仲咩姐??頭先冇睇你2個仆街系大6搞大耳窿段新聞呀??而家有鬼掹你2個仆街隻腳~你2個仆街有冇常感腳痺姐??你2個仆街件印童神童系邊姐??
無wor.大少奶D鬼又失零

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2021-1-25 10:44 PM 發表
喂!!莫綺雯你系加州山景城搞事既ip~中央國家安全機知道哂!!!
哦~~~~~~~~唔知你講乜

莫綺雯!!!你個仆街真冇記性!!你個仆街吾L記得幾日前你代特9英發遍新聞:惡有惡報若然未報時辰未到呀???而家時辰到!!你2個仆街就快乜L都冇!!!

中國使同你緊張? 吔屎啦.

咁多白老鼠

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-1-25 10:09 PM 發表
武漢肺炎(新型冠狀病毒病,COVID-19)疫情全球大流行,不少國家都已展開疫苗接種作業,外媒指出,中國在這場疫苗外交戰中動作慢半拍,而其死對頭,製藥強國印度動作卻已在中國一帶一路重要地區推動疫苗外交,動作更快、手筆也更大。根據《德國之聲》報導,中國近日承諾,未來將向巴基斯坦、尼泊爾與多個東南亞國家無償提供數十萬劑疫苗,在此同時,印度已搶先一步對緬甸、馬爾地夫、不丹、孟加拉、尼泊爾等國捐贈疫苗,數 ...
台蛙用

要有足夠面對突然死亡的勇氣, 才會夠膽接種淫度製造的疫苗... 接種完不幸歸西, 淫度只會笑你戇膠膠, 竟然信牠的疫苗...

中國緊張了, 好驚淫度疫苗毒死大量一帶一路沿線國家的無辜市民...

中國承諾未來將向巴基斯坦、尼泊爾與多個東南亞國家無償提供數十萬劑疫苗把托。杯水車薪有𨳍用。懷疑台獨媒體𨳊噏假新聞。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]