• 瀏覽: 901
  • 回覆: 12
中印在邊境對峙持續之際,周日(24日)早上在中印邊境實際控制線的中方一側,時隔逾兩個月舉行第9輪軍長級會談。據報會談是在

兩邊要克制,唔好開戰

咖喱佬惹唔過,望阿爺實施懷柔政策

香港依家大牛市,唔好玩野

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210125/bkn-20210125110315301-0125_00952_001.html

各方要冷靜

d呀差好L煩。終歸還是要打鑊金佢,佢先有機會學乖。

不敢打吹水大會

打黎打去為乜...和平真係咁難...

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-25 02:10 PM 發表
你應該係叫美國,印度只不過係爛頭卒

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-25 02:10 PM 發表
印度要向美帝投誠

今次狼牙棒,大關刀,有冇出場

外交談判,都係要講手瓜先可以談。
你無武力做後盾,跟本無人會理你

希望各方保持克制!!!無謂瓷器撼爛缸瓦!!!阿差最中意佔便宜搵著數!!!以前做銀行時有個死人阿差上司就係咁!!!佢覺得佔便宜係佢勝利!!!

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2021-1-25 03:21 PM 發表
希望各方保持克制!!!無謂瓷器撼爛缸瓦!!!阿差最中意佔便宜搵著數!!!以前做銀行時有個死人阿差上司就係咁!!!佢覺得佔便宜係佢勝利!!!
一年佔啲一年又佔啲,成個中國比佢食晒啦!

引用:
原帖由 必佬 於 2021-1-25 03:38 PM 發表

一年佔啲一年又佔啲,成個中國比佢食晒啦!
國士當然是寸土不讓啦!!!

其他小恩小惠咪當施捨窮人豪俾佢囉!!! D阿差好奇怪同鄉人極團結而且不愛同其他種旅人friend,我估敗登上場都未必能改變印度的自主政策!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]