• 瀏覽: 28,401
  • 回覆: 301
  • 追帖: 1
+12
人一黃 腦便殘,確實喺無撚有錯

冇天使出火

呢個水官同以前個水官係咪同一個人?

又話有病?!曱甴仔性格就系咁賤格

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-1-25 01:15 PM 發表

但係十四歳人仔咋,我地十二歳,讀中學時,老媽先畀我地自己搭巴士番學咋,十四歳,我地仲係傻更的,而家啲人?真恐怖。
你錯了,11歲已經可以做政治團體主席了。

附件

IMG-20210125-WA0002.jpg(132.26 KB)

水官又話一個優秀的小朋友,判社會服務令

水官?最後可能讚兩句就放生,叫佢返屋企檢討算。

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-1-25 12:46 PM 發表
兩名黑衣男子於去年2月24日,進入天水圍一間優品360破壞,將貨物推倒地上,又推跌收銀機連八達通機。警方事後拘捕一名14歲少年,他被捕後供認涉案,稱「不嬲都唔鍾意優品360呢間舖頭」。他經審訊後今(25日)在屯門法院被裁定刑事損壞罪成。裁判官水佳麗直言不知被告「不滿啲乜」,質疑被告用「莫須有」罪名針對個別店舖,促他好好反省,現將他還押至2月5日判刑,期間索取感化和更新中心等報告。

辯方求情透 ...
今次水(菅),唔講優秀的細路仔。

引用:
原帖由 tony.hk 於 2021-1-25 12:52 PM 發表
「裁判官水佳麗直言不知被告「不滿啲乜」,質疑被告用「莫須有」罪名針對個別店舖」

水官係咪同一個人??
過程唔緊要,結果裁決都係放生鼬獸阿哩

水官轉死性, 抑或另有水官2號?

提示: 違規內容已被屏蔽
原來而家先唔知曱甴不滿啲乜,之前知架?on9

引用:
原帖由 tony.hk 於 2021-1-25 12:52 PM 發表
「裁判官水佳麗直言不知被告「不滿啲乜」,質疑被告用「莫須有」罪名針對個別店舖」

水官係咪同一個人??
諗下邊個退左休你就明

引用:
原帖由 omygoodness 於 2021-1-25 12:51 PM 發表
黃屍曱甴腦殘低能就預咗架喇,次次都係攞呢D做求情理由,厭唔厭呀?只希望今鋪水官會正常番D判刑啦!
佢係想帶出 自閉弱智 細路 連自己做乜都唔知, 不知者冇罪⋯⋯

辯方求情透露,被告有自閉、抑鬱和腦癲癇的問題…

究竟曱甴律師求情無新意,定系個個曱甴手足精神智商都有問題?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]