• 瀏覽: 28,327
  • 回覆: 301
  • 追帖: 1
+12
曱甴多數弱智,可憐

違反自然定律! 

物"水"從低向高流動了!

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-1-25 12:46 PM 發表
兩名黑衣男子於去年2月24日,進入天水圍一間優品360破壞,將貨物推倒地上,又推跌收銀機連八達通機。警方事後拘捕一名14歲少年,他被捕後供認涉案,稱「不嬲都唔鍾意優品360呢間舖頭」。他經審訊後今(25日)在屯門法院被裁定刑事損壞罪成。裁判官水佳麗直言不知被告「不滿啲乜」,質疑被告用「莫須有」罪名針對個別店舖,促他好好反省,現將他還押至2月5日判刑,期間索取感化和更新中心等報告。

辯方求情透 ...
辯方重話被告願意向360賠償約527元款項,乜破壞完又影響人家做成日生意都係賠償咁少錢?

引用:
原帖由 a_drew 於 2021-1-25 01:06 PM 發表

你睇番當年曱甴暴動個個好似皇軍咁見人就打就知啦
但係十四歳人仔咋,我地十二歳,讀中學時,老媽先畀我地自己搭巴士番學咋,十四歳,我地仲係傻更的,而家啲人?真恐怖。

精神病脫罪

又弱智,果然蝗屍一定腦殘

引用:
原帖由 tony.hk 於 2021-1-25 12:52 PM 發表
「裁判官水佳麗直言不知被告「不滿啲乜」,質疑被告用「莫須有」罪名針對個別店舖」

水官係咪同一個人??
可能早前個肺被人照到識發光

呢D水官唔慌會判得重啦
還押至5號咪判服務令,咪話我話丫

又係自閉,弱智做求情理由

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-1-25 12:46 PM 發表
兩名黑衣男子於去年2月24日,進入天水圍一間優品360破壞,將貨物推倒地上,又推跌收銀機連八達通機。警方事後拘捕一名14歲少年,他被捕後供認涉案,稱「不嬲都唔鍾意優品360呢間舖頭」。他經審訊後今(25日)在屯門法院被裁定刑事損壞罪成。裁判官水佳麗直言不知被告「不滿啲乜」,質疑被告用「莫須有」罪名針對個別店舖,促他好好反省,現將他還押至2月5日判刑,期間索取感化和更新中心等報告。

辯方求情透 ...
哇,依條o靚仔一次過用晒我地d手足求情招數,又腦癲癎又抑鬱又自閉,你玩晒啦咁我地以後上庭咪冇新招個官唔信點算呀,你好驚要入去受呀?你點做勇武呀?

引用:
原帖由 tony.hk 於 2021-1-25 12:52 PM 發表
「裁判官水佳麗直言不知被告「不滿啲乜」,質疑被告用「莫須有」罪名針對個別店舖」

水官係咪同一個人??
呢條on9仔唔講將來做區議員服務市民蝕左la

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2021-1-25 01:02 PM 發表
水官今次大發官威,只差判刑如何先知佢有沒有吸取之前被上級法官批評的教訓了
唔會判得重啦,不過踎番12日都算係教訓

又自閉抑鬱癲癇?
反修例令我知道啲乜?就係香港真係好多病患者

老實啲啦,水佳麗直接問個學生收咗幾多「示威錢」好過啦,再叫佢交人(俾錢指使佢破壞嘅判頭-通常判頭都係中大學生)

引用:
原帖由 omygoodness 於 2021-1-25 12:51 PM 發表
黃屍曱甴腦殘低能就預咗架喇,次次都係攞呢D做求情理由,厭唔厭呀?只希望今鋪水官會正常番D判刑啦!
x2

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]