• 瀏覽: 13,868
  • 回覆: 239
引用:
原帖由 半頁奇羊 於 2021-1-25 11:04 AM 發表

到最後害咗自己
區議員要害死居民,然後話這都是政府的責任。

熱賣及精選
其實正苦要做就直接做,唔好成日走漏風聲,咁樣先有威信架嘛,成日都走風聲比d黑妓做大件事有乜謂,件事好都比佢地寫成壞啦。

引用:
原帖由 烈火雄雄 於 2021-1-25 11:30 AM 發表

區議員要害死居民,然後話這都是政府的責任。
佢哋永遠為反而反

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-1-25 10:09 AM 發表

我覺得呢次封區,根本搵嚟搞,日日響度吹油尖旺「持續增加」,搞到人心惶惶,全港心理擔重,到最後,只搵到13條友出嚟。
我都唔明,點解要響度日日吹?自第四波爆發以嚟,每日過百,真係閒閒地,回落後每日都50-80左右徘徊,直至封區前都係每60-80之間,你只可以話當區數字偏高,但並不表示係「持續增加」,「持續增加」的條件,一般人心目中係今日六十,明日七,後日八十,大後日九十,咁樣或者類似上升才符合 ...
揾黎搞又唔係,應該封左區限制出入先。 13個唔係少。

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
議員話情願全區播毒,都反對封區

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-25 09:35 AM 發表

冇所謂,深水埗有好多人撐警撐政府,相信居民不會反對
深水埗有好多人撐政府就吾會選出21條食x狗區議員啦。

智障記者記得帶罐頭刀先好去深水埗呀

民主派區議員,窮途末路

冬天痾屎真係受罪
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-25 10:47 AM 發表

我有言論自由,更何況我冇引用任何人嘅帖,依家連自吹都唔比
咪就係,黃💩要不斷打飛機嫁嘛,要有打飛機嘅自由

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-25 11:35 AM 發表

揾黎搞又唔係,應該封左區限制出入先。 13個唔係少。
呢啲嘢,一個都嫌多。
但我主要係想講日日響度吹咩啫?第四波以嚟,過百都唔少啦,七八十都一直響呢個數字,點為之「持續增加」?呢啲先係問題。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

港區國安法中,顛覆國家政權罪第三項,嚴重干擾、阻撓、破壞中華人民共和國中央政權機關或者香港特別行政區政權機關依法履行職能

深水埗區議會發表聲明反對封區是否巳構成以上罪行?

尤佢爆發就會安寧連基本常識都冇仲要政府俾錢養

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-25 09:35 AM 發表

冇所謂,深水埗有好多人撐警撐政府,相信居民不會反對
還停在呢個狀態?輸咗嘞,當年輸咗果個要退守孤島。

呢班區巳完本身就係港獨蒙面暴徙!

附件

Screenshot_20201105_084555_com.tencent.mm.jpg(27.56 KB)

2021-1-25 11:58 AM

Screenshot_20201105_084239_com.news.on.jpg(118.22 KB)

Screenshot_20201105_084232_com.news.on.jpg(139.67 KB)

Screenshot_20201105_084241_com.news.on.jpg(116.78 KB)

Screenshot_20201105_084229_com.news.on.jpg(142.05 KB)

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2021-1-25 09:27 AM 發表

政府於周六凌晨四時宣佈引用《預防及控制疾病規例》第599J章,將佐敦列為「指定區域」,有傳深水埗將成下一個受限制的「指定區域」。21名民主派深

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210124/430159290251087872630718.jpeg/KaEQNC9wgF_DUOxXLj8uHMh-O437QLZhFs7ctxbO3Lc

封你咪 ...
「破壞居民安寧」出自曱甴區議員真係人唔笑狗都吠!😂
你哋班曱甴玩撚咗香港成年幾就真係破壞居民安寧啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]