• 瀏覽: 7,507
  • 回覆: 149
  • 追帖: 1
熱賣及精選
唔係話好多資金因為 LOTR (Loser On The Run) 去咗英國咩?

中國的確值得投資啊,效率高,你看西方討論做一個方案,就需要幾天甚至幾月,修建一條地鐵,需要幾年甚至幾十年,效率低不去說,又很懶惰,沒擔當,做錯事,就甩鍋,不負責任。

黃絲嘅支爆夢想又要推遲嘞!🤣🤣
唔好意思

引用:
原帖由 都沒有 於 2021-1-25 08:10 AM 發表

唔係話好多資金因為 LOTR (Loser On The Run) 去咗英國咩?
Loser ......有那錢咩?

有錢果班根本就吾會走。

回覆 引用 TOP

黃絲支爆呃鳩人

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

什麼聯合國報告,又唔係鍾氏民調,不可信。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-25 08:09 AM 發表

小黃人塊面痛唔痛呀聯合國FDI數據資爆呀不過係外國投資在中國啊
中國錢只可滙入唔可以滙出,更多係大陸公司扮外資滙入救母公司,搬師回朝。

引用:
原帖由 香江人 於 2021-1-25 08:39 AM 發表

中國錢只可滙入唔可以滙出,更多係大陸公司扮外資滙入救母公司,搬師回朝。
有入無出都肯入, 有錢先有得救...

睇下反中白痴有無錢救下自己...

反中撚人要喊餐死.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-25 08:43 AM 發表

係咩?Tesla,雀巢公司瑞士母公司都係中國公司扮外資公司?
佢地死剩把口者...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-25 08:43 AM 發表

有入無出都肯入, 有錢先有得救...

睇下反中白痴有無錢救下自己...
請睇中國滙款出國措施,無謂鳩吹!

毒果話外資撤走、中國經濟已經崩潰

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]