• 瀏覽: 7,502
  • 回覆: 149
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-25 08:09 AM 發表

小黃人塊面痛唔痛呀聯合國FDI數據資爆呀不過係外國投資在中國啊
曱甴玻璃心又碎一地

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
大陸鳩成日吊外國勢力,又要外國勢力投資

假新聞啦,1早都講左走G

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-1-25 09:29 AM 發表

尋日另一帖有隻曱甴話中國靠炒樓谷起 GDP, 已經笑到仆街.  點知今日又有隻曱甴講咩有入冇出仲勁, 唔係幼稚無知得真係咁可憐掛?
中國樓市佔GDP已經由四成幾跌到按接近3成,消費由兩成升到接近4成,樓市左右唔到中國經濟了,啲黃人唔了解中國自然愉乜都係自己幻想。

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-25 08:09 AM 發表

小黃人塊面痛唔痛呀聯合國FDI數據資爆呀不過係外國投資在中國啊
小黃人聽到後嘅反應😯👇

附件

20210120_203734_2.gif(1.86 MB)

2021-1-25 09:48 AM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-1-25 08:56 AM 發表

澳洲應該唔稀罕
幾有骨氣煤炭船死都唔肯走

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q
白皮哩頭話孤立、制裁,嗰頭又將資金推入來,唔通又係精神分裂,思覺失調?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傻瓜店小二 於 2021-1-25 09:48 AM 發表

中國樓市佔GDP已經由四成幾跌到按接近3成,消費由兩成升到接近4成,樓市左右唔到中國經濟了,啲黃人唔了解中國自然愉乜都係自己幻想。
樓市佔GDP成數高,容易引發泡沫經濟?

中國吸資大法利害,老外爭住送錢黎

迷迷痴痴 清醒也許稍恨遲
無奈人清醒 世情仍舊難透視

回覆 引用 TOP

曱甴一定會話係㗎新聞!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 都沒有 於 2021-1-25 08:10 AM 發表

唔係話好多資金因為 LOTR (Loser On The Run) 去咗英國咩?
d支流去左英國, 再大水去大陸

回覆 引用 TOP

點講都無用
人仔的確升咗值
計落點都叫有著數

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-25 09:49 AM 發表

幾有骨氣煤炭船死都唔肯走
呢條柒頭,呢幾個月聲都唔敢聲吓,幾個月黎只係派個外長同其餘3眼(精甩辮嘅紐西蘭)發個不痛不癢嘅聲名,尚算佢知機,識得痛吓

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]