• 瀏覽: 53,572
  • 回覆: 34
  • 追帖: 4
+63
引用:
原帖由 ivan00000 於 2021-1-25 22:52 發表
香港太幸福,久未經歷用罐裝石油氣日子,當屋企無石油氣又未送到,只用電飯煲真係可以解決一餐,所以一個電水煲加熱所有罐頭無難度
幾十年前無煤氣真係咁.

引用:
原帖由 小查理 於 2021-1-25 23:56 發表
南早都已經跪低d,好心唔好撐。所謂柒到盡頭便是..... 平時你哋講台都屈得人多,今鋪仲唔俾位我哋入到盡,再加上出封咁戇鳩嘅聲明,連我呢d唔多出聲嘅都忍唔住哈哈

佢去到今日都唔知, 係米真係當"正常人" 無腦的. 騙黃人就得姐, 但香港仲有一半係正常人黎架. 認錯仲好D, 現在仲死頂. 真係笑死.

同時反映政府管理不善. 呢D 情況都可以出來撐.

引用:
原帖由 棧道 於 2021-1-26 13:14 發表

對司法同港台既處理手法真係無言
港台真係爛左. 如果咁都唔解決, 我怕D人見到越反政府就越著數, 到時又有好多正常人變番反政府. 到時又亂一次.

引用:
原帖由 chokman3 於 2021-1-26 13:28 發表

政府俾麵又唔供應熱水, 又冇碗筷點食ar, 嚴厲譴責la
叉呢? 唔係個個人識用碗筷.

BB 呢? BB 點食呢D. 有無奶粉. 有奶粉? 牌子有無得選, 食食下唔可以轉奶粉.

有熱水供應? 用熱水燙傷點算, 應該比埋燙傷藥膏.

有燙傷藥膏供應? 藥膏點開呀? 用罐頭刀開? 有無罐頭刀供應?

引用:
原帖由 雨中浪漫的老闆 於 2021-1-26 14:01 發表

呢啲就係我地傷港電台啦,乜春都抺黑,連政府做乜都要抹黑,香港警隊又被佢地抹黑,所以話政府應該下決心摺埋港台,費事出政府糧反對政府既笑話😆
港台只要較個角度去影, 就可以誤導正常人. 估唔到只係騙到黃人.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]